Novopečeni supružnici

Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa supruga dotjerani prošetali Stradunom, a fotografe nisu mogli izbjeći

Blanka Kačer i Zlatko Mateša Blanka Kačer i Zlatko Mateša Grgo Jelavic/Pixabay 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Kačer i Zlatko Mateša Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Blanka Kačer i Zlatko Mateša - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 3 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 4 Zlatko Mateša, Blanka Kačer i braća Sinković Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 1 +20 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Galerija

Zlatko Mateša i Blanka Kačer snimljeni su zajedno na dubrovačkim ulicama.

Naš bivši premijer Zlatko Mateša prošetao je sa svojom novom i 30 godina mlađom suprugom Blankom Kačer dubrovačkim Stradunom, a njihovo zajedničko pojavljivanje nije promaklo fotografima koji su se tamo zatekli.

Novopečeni supružnici pojavili su se u centru grada, Blanka je nosila tamnocrvenu haljinu i crni kaput, a Zlatko tamno odijelo s kravatom.

Pogledaji ovo Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Celebrity Zlatko Mateša i njegova partnerica uhvaćeni su u romantičnim trenucima u posljednjem izlasku, nježno su si šaputali na uho pa pokazali inat svim zlim jezicima

Par se vjenčao krajem prošle godine nakon samo nekoliko mjeseci veze, a prohodali su nedugo nakon što je Mateša prekinuo s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je bio tri godine.

Da je Mateša oduvijek bio magnet za mlađe žene, dokazuju i njegove fotografije iz 2011. godine, koje su nedavno isplivale iz prošlosti, a snimljen je u šetnji s tadašnjom djevojkom Bojanom Maglaić, koja je od njega bila mlađa čak 34 godine.

Pogledaji ovo Zlatko Mateša i Blanka Kačer Celebrity Zlatko Mateša u prvom javnom izlasku sa svojom novom partnericom, pokazali su da ih zlobni komentari ne ometaju da uživaju u svojoj ljubavi!

Unatoč velikoj razlici u godinama, Zlatko i Bojana proveli su zajedno 10 godina i prekinuli su 2020. Maglaić je tada rekla kako je odlučila krenuti dalje i kako su vezu okončali mirno i sporazumno te kako će im vrijeme provedeno zajedno ostati u najljepšem sjećanju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Poonam Pandey - 6 Poonam Pandey - 5 Poonam Pandey - 2 Poonam Pandey - 3 +10 Poonam Pandey - 4 Celebrity Vijest o smrti glumice Poonam Pandey je lažna, sama se oglasila i sve objasnila: ''Žao mi je što sam vam nanijela bol''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 +10 Josipa Rimac - 6 Celebrity Josipa Rimac uživala je s novim suprugom u Dubrovniku, vidi se da je sretna sa svojim imenjakom i bivšim agentom SOA-e

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene