fotografije iz prošlosti

Jedna od najdugovječnijih djevojaka Zlatka Mateše od njega je bila mlađa čak 34 godine, pogledajte kako su izgledali zajedno!

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina Marko Lukunić/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Blanka Kačer i Zlatko Mateša - 1 +20 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Galerija

Osvanule su fotografije Zlatka Mateše iz 2011. godine, a snimljen je u šetnji s tadašnjom djevojkom Bojanom Maglaić.

Bivši premijer Zlatko Mateša (74) krajem prošle godine oženio je 30 godina mlađu Blanku Kačer, pročelnicu Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljicu Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Par je stao pred oltar nakon samo nekoliko mjeseci veze, a prohodali su nedugo nakon što je Mateša prekinuo s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je bio tri godine.

Da je Mateša oduvijek bio magnet za mlađe žene, dokazuju i njegove fotografije iz 2011. godine, koje su sada isplivale iz prošlosti, a snimljen je u šetnji s tadašnjom djevojkom Bojanom Maglaić, koja je od njega bila mlađa čak 34 godine.

Unatoč velikoj razlici u godinama, Zlatko i Bojana proveli su zajedno 10 godina i prekinuli su 2020. Maglaić je tada rekla kako je odlučila krenuti dalje i kako su vezu okončali mirno i sporazumno te kako će im vrijeme provedeno zajedno ostati u najljepšem sjećanju.

Pogledaji ovo Zlatko Mateša, 2009. godina Nekad i sad Osvanule prisne fotografije Zlatka Mateše i egzotične crnke koje su dokaz da je oduvijek bio magnet za mlađe žene!

Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Zlatko se i od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Kopitović, Giuliano, Marijana Batinić i Kristina Đanić, Kronplatz, 2009. godina Kristina Đanić i Marijana Batinić, Kronplatz, 2009. godina Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić +22 Giuliano i Kristina Đanić Nekad i sad Osvanule fotografije Giuliana i supruge s omiljenog skijališta Hrvata, nju ne viđamo često, a pamtimo je iz vrućeg videospota

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene