zajedno odsjeli u hotelu

Osvanule prisne fotografije Zlatka Mateše i egzotične crnke koje su dokaz da je oduvijek bio magnet za mlađe žene!

Zlatko Mateša, 2009. godina Zlatko Mateša, 2009. godina Grgo Jelavić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša, 2009. godina Zlatko Mateša, 2009. godina Zlatko Mateša, 2009. godina Zlatko Mateša, 2009. godina Zlatko Mateša, 2009. godina Blanka Kačer i Zlatko Mateša - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša, Blanka Kačer i braća Sinković Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 4 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 3 +19 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Galerija

Zlatko Mateša se 2009. godine provodio u Dubrovniku s atraktivnom crnkom čiji je identitet do danas ostao nepoznat.

Bivši premijer Zlatko Mateša (74) zadnjih godina medijske stupce najviše puni svojim ljubavnim životom, zbog romansa s puno mlađim damama.

Trenutno je u vezi s 30 godina mlađom Blankom Kačer, koja je otkrila da ju je Zlatko osvojio pažnjom, duhovitošću i inteligencijom, a da je oduvijek bio pravi šarmer, dokazuju i njegove fotografije koje su sada isplivale iz prošlosti.

Mateša je 2009. godine snimljen u šetnji Dubrovnikom s nepoznatom i naizgled dosta mlađom Azijatkinjom, a poznato je i da su tada zajedno odsjeli u jednom dubrovačkom hotelu.

Zlatko je svoju družicu tijekom šetnje strpljivo fotografirao kraj znamenitosti, a ona nije skidala osmijeh s lica i činilo se da baš uživa u njegovu društvu.

Identitet egzotične crnke do danas je ostao nepoznanica, a njezine fotografije s Matešom pogledajte u galeriji.

Inače, Mateša je prije Blanke bio u vezi s 12 godina mlađom s epidemiologinjom Dijanom Mayer. Njih dvoje zajedno su bili tri godine, a za njihov prekid se doznalo malo prije nego što je Zatko potvrdio vezu s Blankom. Bio je i 10 godina u vezi s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić.

Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene