Opet je singl

Zlatko Mateša prekinuo s 12 godina mlađom liječnicom, poznato je i što im je presudilo!

Zlatko Mateša i Dijana Mayer Zlatko Mateša i Dijana Mayer Duško Jaramaz/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Dijana Mayer Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša +2 Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Galerija

Zlatko Mateša i Dijana Mayer bili su u vezi tri godine, a on je sada potvrdio da su prekinuli.

Zlatko Mateša prekinuo je s epidemiologinjom Dijanom Mayer.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i 12 godina mlađa liječnica bili su u vezi tri godine, a razlog prekida je različitost karaktera. Prekid je potvrdio Zlatko Mateša za Story.

O vezi Mateše i Mayer počelo se šuškati u ljeto 2020. godine, kad su se počeli sve češće počeli zajedno pojavljivati u javnosti.

Dijana je jednom prilikom otkrila detalje njihova prvog susreta, kojemu je kumovao prošek.

Naime, dok je kuhala pašticadu, ponestalo joj je prošeka pa je otišla u vinoteku svojeg poznanika, u kojoj je bio Mateša s prijateljima.

"Upoznali smo se i raspričali, a onda se prebacili u jednu konobu u Kaptolu. Razgovarali smo o skorom dolasku cjepiva i dogovorili se da će Zlatko i njegovi prijatelji doći k meni na cijepljenje", ispričala je Mayer za Gloriju.

Tako se i dogodilo, a dodala je i kako se nakon cijepljenja nastavila dopisivati s bivšim premijerom.

"U ožujku smo zajedno otišli kod Zlatkova prijatelja na ranč u Lici i ondje je sve krenulo. Zlatko mi se zaista dogodilo slučajno. Tko bi, uostalom, i mogao takvo nešto isplanirati. Pa samo sam tražila prošek za pašticadu", istaknula je tada.


Zlatko je u Dijani pronašao utjehu nakon prekida desetogodišnje veze s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić. S bivšom djevojkom, ali i svoje tri bivše supruge, ostao je u dobrim odnosima. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

Mayer je inače majka dvoje djece, kćeri Lune i sina Filipa.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić Doris Pinčić - 7 +21 Doris Pinčić - 6 Celebrity Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene