Evo gdje su bili!

Zlatko Mateša u prvom javnom izlasku sa svojom novom partnericom, pokazali su da ih zlobni komentari ne ometaju da uživaju u svojoj ljubavi!

Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer PR 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer +14 Zlatko Mateša Galerija

Zlatko Mateša svoju je djevojku Blanku Kačer poveo u prvi javni izlazak, evo kako se novi par sredio za posebno događanje.

Bivši premijer Zlatko Mateša poveo je svoju novu 30 godina mlađu djevojku Blanku Kačer na javno događanje. Novopečeni par zagrljen je pozirao na svečanoj proslavi 25 godina klinike Svjetlost, a za ovaj su događaj oboje odabrali crne odjevne kombinacije.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora nosio je tamno odijelo, a pred fotografima je ponosno grlio svoju partnericu koja je zasjala u svilenom kompletu uz dodatak neobične torbice.

Par je tijekom večeri viđen kako razgovara s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem, a otkako se za njih pročulo svoju ljubav ne skrivaju pred javnošću.

Podsjetimo, Zlatkova nova partnerica je Blanka Kačer, pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a upravo je ona njihovu vezu i potvrdila na svojem profilu na Facebooku, gdje je objavila njihove prve zajedničke fotografije i to iz Mongolije.

"Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.", napisala je uz fotografije.

Otkako su potvrdili da su par, mnogi su si uzeli za pravo osuđivati ih zbog velike razlike u godinama, a Blanka je nedavno odlučila odgovoriti na ružne komentare.

Zlatko je s bivšom partnericom Dijanom Mayer bio u vezi tri godine. Prije nje je ljubio 34 godine mlađu Bojanu Maglaić, a njih dvoje bili su u vezi čak 10 godina. Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 +26 Eva Longoria - 2 Celebrity Jasno je zašto su svi gledali u Evu Longoriju, a jedan dio tijela posebno je upadao u oči, dobro se namučila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene