30 godina mlađa

Nova djevojka Zlatka Mateše objavila njihove prve zajedničke fotografije: "Kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti..."

Zlatko Mateša i Blanka Kečer Zlatko Mateša i Blanka Kečer Facebook 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša i Dijana Mayer Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +7 Zlatko Mateša i Bojana Maglaić Galerija

Nakon što je Zlatko Mateša potvrdio da ima novu djevojku, ona je objavila i njihove prve zajedničke fotografije.

Bivši premijer Zlatko Mateša brzo je pronašao utjehu nakon prekida veze s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora otkrio je da je njegova nova djevojka mlađa od njega 30 godina.

Riječ je o Blanki Kačer, pročelnici Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljici Poslijediplomskog specijalističkog studija, a upravo je ona njihovu vezu i potvrdila na svojem profilu na Facebooku, gdje je objavila njihove prve zajedničke fotografije i to iz Mongolije.

"Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.", napisala je uz fotografije.

Blanka je bila supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju ove godine, poslije kratke i teške bolesti.

Podsjetimo, Zlatko je s bivšom djevojkom Dijanom bio u vezi tri godine. Prije nje je ljubio 34 godine mlađu Bojanu Maglaić, a njih dvoje bili su u vezi čak 10 godina. Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Od Sanje se razveo nakon 13 godina braka.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković - 1 Domagoj Ivanković - 2 +15 Domagoj Ivanković - 1 Celebrity Nećete vjerovati čime se sve bavi omiljeni Josip iz Kumova i koje sve talente ima, a ni tu nije kraj iznenađenjima: "Je l' znate vi tko je meni tata?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 1 +25 Severina Celebrity Seve pokazala brutalne trbušnjake i raskošan dekolte, a jasno se vidjelo i što nosi ispod hlača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene