njegove mezimice

Robert Prosinečki ima dvije kćeri, koje uspješno skriva od javnosti, no sada su isplivale njihove rijetke fotografije!

Robert Prosinečki Robert Prosinečki Josip Moler/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki s kćerima, 2011. godina Robert Prosinečki s kćerima, 2011. godina Robert Prosinečki s majkom, 2011. godina Robert i Vlatka Prosinečki Robert i Vlatka Prosinečki Robert Prosinečki s obitelji, 2011. godina Robert i Vlatka Prosinečki Robert i Roberta Prosinečki, 2010. godina Robert i Roberta Prosinečki, 2010. godina Robert Prosinečki s kćeri, 2009. godina +24 Robert i Vlatka Prosinečki - 1 Galerija

Robert Prosinečki sa suprugom Vlatkom ima dvije kćeri, Leonardu i Robertu, koje skriva od javnosti.

Legendarni Vatreni Robert Prosinečki slavi 55. rođendan, a tim su povodom osvanule njegove rijetke obiteljske fotografije.

Fotografi su ga krajem 2011. godine posjetili u domu njegovih roditelja, gdje je pozirao sa svojim kćerima Leonardom i Robertom te majkom Emom.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Robertove kćeri danas su odrasle, no skrivaju se od javnosti i ne zna se kako sada izgledaju ni čime se bave.

I Robertova supruga Vlatka rijetko se pojavljuje u javnosti, no s kćerima ga je pratila kamo god ga je odvela karijera.

Robert i Vlatka upoznali su se 1996. godine u kafiću i među njima je odmah zaiskrilo. Vjenčali su se 12 lipnja 1999. u crkvi svete Katarine na Gornjem gradu u Zagrebu.

Robert je nakon uspješne igračke karijere postao nogometni trener, a tijekom godina se i drastično promijenio.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski - 8 +27 Tony Cetinski sa sinom Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene