Ma tako mu je najljepše!

Bivši Vatreni prošetao se sam zagrebačkom špicom, a ono što je nosio na nogama nikome nije promaklo, baš kao ni novi zaštitni znak!

Robert Prosinečki Robert Prosinečki Marko Lukunic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 3 Robert Prosinečki - 5 Robert Prosinečki - 4 Robert Prosinečki - 3 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki +14 Robert Prosinečki Galerija

Robert Prosinečki snimljen je u šetnji na zagrebačkoj špici, a na fotografe se nije pretjerano obazirao.

Naš bivši nogometni reprezentativac Robert Prosinečki snimljen je kako se ležerno šeće zagrebačkim špicom, gdje je privukao brojne znatiželjne poglede.

54-godišnji Robert na sebi je nosio kratku majicu i hlače, a svima su za oko zapele takozvane kroksice, gumene natikače u kojima mu je očito najljepše i najudobnije.

Uz to je kod našeg bivšeg Vatrenog uočljiva još jedna promjena, a to je višak kilograma koji je skupio tijekom godina, a poveći trbuh sada mu je glavni zaštitni znak. Svojim se izgledom, čini se, ne zamara, a nije se zamarao ni fotografima koje je primijetio.

Robert detalje privatnog života ne otkriva, ali poznato je da je od 1999. godine u sretnom braku sa suprugom Vlatkom, a zajedno imaju dvije kćeri. S obitelji se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, ali zato sam rado provodi vikende šetajući se ulicama grada Zagreba.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Frank Dillane - 3 Sophie Turner i Frank Dillane - 4 Sophie Turner i Frank Dillane - 6 Sophie Turner i Frank Dillane - 2 +27 Sophie Turner i Frank Dillane - 5 Celebrity Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Minty - 6 Emil Minty - 2 Emil Minty - 7 Emil Minty - 5 +4 Emil Minty - 4 Nekad i sad Sve nas je osvojio kao divlji dječak s bumerangom u kultnom filmu, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene