baš posebno mjesto

Zlatko Mateša pokazao koliki je romantik, evo gdje je odveo 30 godina mlađu suprugu za njihovo prvo zajedničko Valentinovo!

Zlatko i Blanka Mateša Zlatko i Blanka Mateša Facebook 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Blanka Mateša Zlatko i Blanka Mateša Zlatko i Blanka Mateša Kolinda Grabar-Kitarović i Blanka Mateša Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 2 Blanka Kačer i Zlatko Mateša - 1 Zlatko Mateša i Blanka Kačer Zlatko Mateša, Blanka Kačer i braća Sinković Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 4 +14 Zlatko Mateša i Blanka Kačer - 3 Galerija

Zlatko i Blanka Mateša na poseban su način obilježili prvi zajednički Dan zaljubljenih.

Bivši premijer Zlatko Mateša (74) prije malo više od dva mjeseca uplovio je u bračnu luku s 30 godina mlađom Blankom Kačer, a sada su proslavili i svoj prvi zajednički Dan zaljubljenih.

Povodom Valentinova posjetili su crkvu u Madridu, u kojoj se čuva srce svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih. Riječ je o malenoj neupadljivoj crkvi svetog Antuna, koja je poznata kao La Iglesia del Padre Angel, u Calle de Hortalezu, pišu 24 sata.

Blanka je ranije isticala da je Zlatko duhovit, pažljiv i da se ne srami pokazati nježnost, a sada je pokazao i da je veliki romantik.

Mateša je u Blanki pronašao utjehu nakon prekida veze s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je u vezi bio tri godine.

Pogledaji ovo Blanka Kačer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa supruga dotjerani prošetali Stradunom, a fotografe nisu mogli izbjeći

Zlatko i Blanka vjenčali su se krajem prošle godine u jednoj zagrebačkoj crkvi, nakon svega nekoliko mjeseci veze.

Blanka je inače pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a bila je i supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju prošle godine, poslije kratke i teške bolesti.

Zlatko iza sebe ima i tri propala braka, u kojima je dobio dvoje djece. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Trećom suprugom, 16 godina mlađom Sanjom Gregorić, oženio se u tajnosti 1994. godine, a u tom braku dobio je kćer Elu. Zlatko se i od Sanje razveo nakon 13 godina braka. Bio je i 10 godina u vezi s 34 godine mlađom Bojanom Maglaić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene