ovo je hit!

Haris Džinović traži novu suprugu? Osvanuo je zanimljiv oglas: "Pjevač, 72 godine, vitalan, svježe razveden"

Haris Džinović Haris Džinović Pedja Milosavljevic/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 2 Haris Džinović - 4 Haris Džinović - 3 Haris i Melina Džinović +9 In Magazin: Haris Džinović - 4 Galerija

U Banja Luci je osvanuo oglas u kojem Haris Džinović traži novu suprugu nakon razvoda od Meline.

Pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina iznenadili su javnost vijestima o razvodu nakon 22 godina braka, u kojem su dobili i dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana.

Iako su i službeno okončali svoj brak, reakcije se još ne stišavaju, a dodatno ih rasplamsavaju ljutite izjave popularnog pjevača o bivšoj supruzi, što je potaknulo i brojne šale na njegov račun.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

Tako je ovih dana u Banja Luci osvanuo i oglas u kojem Haris traži novu suprugu, koji je objavio portal Alo Online BA.

"Tražim ženu. Pjevač, 72 godine, vitalan, svježe razveden", piše u oglasu, a navode se i uvjeti koje bi potencijalna nova Harisova supruga trebala ispuniti.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

"Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše. Također, bitno je da ne voli pare!" stoji u šaljivom oglasu koji je izazvao je brojne reakcije među stanovnicima Banje Luke.

Inače, Haris je o razvodu prvi put progovorio u IN magazinu.

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Haris Džinović proveo noć u policiji nakon drame s bivšom suprugom Melinom, doveo ga je njihov sin kojem se majka nije ni javila!

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", riječi su kojima je Džinović prekinuo medijsku šutnju o razlogu kraha braka s Melinom, a kasnije je iznio još detalja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Elle Dvornik Ella Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik i Severina +25 Ella Dvornik Celebrity Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 +25 Rafael Nadal - 9 Nekad i sad Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene