mladi peco

Prije nego što je postao pjevač, Marko Pecotić bio je plesač i pojavio se u spotu grupe Magazin!

In Magazin: Marko Pecotić In Magazin: Marko Pecotić DNEVNIK.hr 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco In Magazin: Marko Pecotić - 1 In Magazin: Marko Pecotić - 7 In Magazin: Marko Pecotić - 8 Marko Pecotić Peco - 10 Marko Pecotić Peco - 9 Marko Pecotić Peco - 8 Marko Pecotić Peco - 7 Marko Pecotić Peco - 6 Marko Pecotić Peco - 5 +17 Marko Pecotić Peco - 4 Galerija

Marko Pecotić Peco u mladosti se kao plesač pojavio u spotu grupe Magazin, a plesao je i na Splitskom festivalu.

Pjevač Marko Pecotić Peco ovih dana punu medijske stupce svojim privatnim životom nakon što je priznao da se razvodi od supruge zbog druge žene.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 8 kako je gleda! Marko Pecotić i Silvia Dvornik u prvom službenom pojavljivanju kao par nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni!

Pecotić je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je pjevao i u klapi Iskon te je usto izgradio i samostalnu karijeru.

Pažnju javnosti privukao je i kad je prije nekoliko godina drastično smršavio, nakon što dugo borio s viškom kilograma koji su mu ugrožavali zdravlje.

A sada kada se ponovno našao u fokusu, ne prestaju curiti nove zanimljivosti o njegovu životu pa se tako doznalo da je jedno vrijeme bio i plesač.

Peco je momačke godine proveo kao član kultnog splitskog break dance kluba DNF-a, a kad je završio Pomorski fakultet i odradio kadeturu na brodu, bio je i trener break dancea te je učio djecu plesati, piše Slobodna Dalmacija.

Kao plesač, Peco se 1997. godine pojavio i u videospotu grupe Magazin za pjesmu "Ime mi spominje", a plesao je i na Splitskom festivalu kao pratnja grupi Divas 1999. godine te sa Doris Dragović 2000. godine.

Podsjetimo, Pecotić je iznenadio javnost objavom da se razvodi od supruge Irene nakon 17 godina braka.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju, a otkrio je i da je razlog razvoda druga žena.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti", dodao je, te je kasnije otkrio i da je nova žena u njegovu životu Silvija Dvornik, koja već godinama pjeva prateći vokal u njegovu bendu.

Marko s uskoro bivšom suprugo Irenom ima dvojicu sinova, Ivana i Andru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene