u pripijenom izdanju

Franka Batelić malo prije poroda pokazala poveći trudnički trbuh pa se požalila: "Ne mogu više"

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić - 4 +19 Franka Batelić - 3 Galerija

Franka Batelić u pričama na svojem profilu na Instagramu pokazala je trudnički trbuh u pripijenom izdanju.

Pjevačica Franka Batelić i njezi suprug, umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka, sitno broje do dolaska drugog djeteta.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Franka je sada u svojim pričama na Instagramu pokazala poveći trudnički trbuh u pripijenom izdanu, a uz fotografije se našalila na svoj račun.

"Tick tock vrijeme curi, ne mogu više, ou nou", citirala je stih iz pjesme s kojom je Albina Grčić 2021. godine predstavljala Hrvatsku na Euroviziji.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Franka je nedavno obradovala obožavatelje novom pjesmom "Priča o nama" i videospotom za nju koji je snimila u visokoj trudnoći, u kojem je zablistala u vjenčanici.

Zanimljivo je da joj to nije jedini videospot koji je snimila u drugom stanju.

"Ček samo malo, jedan, dva...da, da, treći spot! Četvrti? Šapću sa strane četvrti! Koji je bio? Molim? A, je, je, samo nitko nije znao osim mene jer je to bilo skroz na početku... Ljubav, ništa više!", kazala je za IN Magazin.

Franka i Vedran zajedno već imaju sinčića Viktora, a pjevačica je drugu trudnoću dugo uspjela sakriti u javnosti i otkrila ju je tek kada više nije mogla sakriti trbuh jer je u to vrijeme bila članica žirija showa "Ples sa zvijezdama". Spol bebe nije poznat javnosti i par je tu informaciju odlučio zadržati za sebe.

Inače, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene