kakvo iznenađenje!

Franka u visokoj trudnoći uskočila u vjenčanicu, a za to je imala dobar razlog: "Poseban osjećaj, poseban životni period!"

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić +21 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Galerija

Franka Batelić na profilu na Instagramu objavila je svoju fotografiju u vjenčanici, a otkrila je i o čemu se radi.

Pjevačica Franka Batelić u visokoj trudnoći snimila je videospot za svoju novu pjesmu "Priča o nama".

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Za tu je priliku uskočila u vjenčanicu, a fotografiju sa snimanja spota objavila je na svojem profilu na Instagramu.

"Jer to je ljubavi... Priča o nama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin. Od danas premijerno na radio postajama diljem Hrvatske, Crne Gore, BiH, Srbije, Slovenije i Makedonije. A poslušati ju možete i na svim online streaming platformama", napisala je Franka, a uslijedila je lavina komplimenta na račun njezina izgleda na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Predivna", "Kao iz bajke", "Wow", pisali su joj obožavatelji koje je obradovala i vijest o novoj pjesmi.

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sinčića Viktora, a do dolaska drugog djeteta broje još sitno.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati, na Instagramu je objavila sretnu vijest. Spol bebe nije poznat javnosti i par je tu informaciju odlučio zadržati za sebe.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 1 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 2 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 3 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 4 +16 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 5 Nekad i sad Ivi Majoli ovo je drugi brak, za bivšeg se udala u visokoj trudnoći, a sad su isplivale fotke prve svadbe s tadašnjim mužem!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 8 +26 Nikolina Pišek - 7 Celebrity Nikolina Pišek u minici nasred ceste poslala zanimljivu poruku: ''Spremna sam na sve nezgode, neočekivane''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene