Bliži se termin poroda

Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić Franka Batelić - 1 +21 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Galerija

Franka Batelić približava se polako terminu poroda te je u ususret dolasku drugog djeteta podijelila fotku na kojoj pozira u uskoj haljinici te je pokazala svoj poveliki trbuščić.

Naša pjevačica Franka Batelić priprema se za drugi porod, a sluteći po njezinoj objavi - to će biti uskoro.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Podijelila je niz fotografija na kojima pozira u ogledalu nasmijana, a na sebi nosi tamnoplavu pletenu haljinu s golim ramenima i volanima na rukavima te je svu pažnju usmjerila na svoj trudnički trbuščić.

Ispod u opisu dala je doznjanja kako polako odbrojava dane:

"Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Prva u komentarima javila joj se Pamela Ramljak koja joj je poručila: "Sretno", a pjevačica Sara Jo dodala je: "Hej ti! Najljepša si". 

Ovaj post nije mogla propustiti ni Jelena Rozga koja je ostavila Franki u komentar emotikon bijelog srca, a Anita Dujić se nadovezala: "Izgledaš odlično".

Sve je posebno nasmijao komentar influencerice Elle Dvornik koja je pjevačici napisala: "Ja bi da ostaneš trudna vječno!".

"Predivna, zračiš trudničkim sjajem", "Sjajiš mama", "Najljepša", "Kakva ljepotica joj", samo su neki od komentara pratitelja koji su se nizali u nastavku.

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sinčića Viktora, a drugo dijete dobit će najesen.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati, na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Supertalent Fabijan Pavao Medvešek +15 Fabijan Pavao Medvešak Zanimljivosti Fabijan se oglasio nakon prvog Supertalenta i posebnu poruku poslao svojim kolegama kojima se pridružio u žiriju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila snimku lude atmosfere s jedne svadbe i pokazala što se događa kad zapjeva svoje poznate stihove!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene