Fotke stare 17 godina

Nikad ljepša Mia Begović u društvu tadašnjeg supruga, koji joj je nakon razvoda priredio neugodno iznenađenje

Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Ranko Šuvar/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović i Željko Žnidarić Mia Begović Mia Begović Mia Begović i Maja Lena Lopatny Mia Begović - 4 +9 Mia Begović - 3 Galerija

Mia Begović od 2004. do 2010. godine bila je u braku sa Željkom Žnidarićem, koji je preminuo 2018., a sada su se pojavile fotografije bivših supružnika s jednog glamuroznog događaja.

Glumačka diva Mia Begović iza sebe ima dva propala braka.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny i Mia Begović Veliko uzbuđenje Mia Begović oglasila se nakon vijesti da će postati baka, ono važno već je obavila: "Bit će toga još!"

Prvi suprug bio joj je trofejni hrvatski vaterpolist Roberty Lopatny. Njih dvoje bili su u braku od 1990. do 1996. i zajedno su dobili kćer Maju Lenu, a Robert je u svibnju prošle godine preminuo nakon duge i teške bolesti.

Mia se osam godina nakon razvoda udala za poduzetnika Željka Žnidarića, a sada su osvanule njihove fotografije iz 2005. godine, kada su još bili novopečeni supružnici.

Tada su bili na VIP opernom balu koji je u Hrvatskom narodnom kazalištu okupio brojne poznate Hrvate, a prelijepa Mia istaknula se u elegantnoj bijeloj haljini nalik vjenčanici.

Njezina bračna idila sa Žnidarićem potrajala je šest godina i par je u 2010. godine objavio razvod. Tada su tvrdili da su se rastali sporazumno i u dobrim odnosima, no uslijedila su ružna prepucavanja u medijima, a dvije godine nakon razvoda Žnidrić je Miji priredio i jedno neugodno iznenađenje.

Nakon što se sa kćeri Majom Lenom vratila iz Kostarike, gdje su sudjelovale u showu "Survivor", Mia je naišla na zaključana vrata stana u Masarykovoj 26, u kojem je živjela s bivšim suprugom. Tvrdila je da je Žnidarić, dok je nije bilo, provalio u stan, koji se nalazio pod ovrhom, i promijenio bravu. Danima je spavala u stubištu ispred vrata stana, a pritom je i pala preko svojih torbi te je ozlijedila nogu, no nije htjela otići u bolnicu, već su joj djelatnici hitne na stubištu stavili longetu.

Željko Žnidarić preminuo je 2018., u 69. godini života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus s mamom +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Iako zvuči nemoguće, ovakav dekolte kod Nives još nismo vidjeli, u blještavom kombinezonu pokazala je svu svoju raskoš

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene