iza nje je teška godina

Lijepa kći Mije Begović vratila se na Instagram nakon dva mjeseca i zavodljivim izdanjem sve oborila s nogu!

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) +1 Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Lena Lopatny na Instagramu je obilježila svoj 31. rođendan fotografijom na kojoj pozira bosonoga i u zavodljivoj zelenoj haljini.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, napunila je 31 godinu.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny - 4 Najljepši dani su pred njom Lijepa kći naše glumice oglasila se prvi put nakon vijesti da je u slatkom iščekivanju, trudnička uživancija već je krenula!

Tim se povodom oglasila na svojem Instagramu nakon više od dva mjeseca izbivanja s društvene mreže, a objavila je fotografiju kojom je očarala pratitelje.

Pozirala je uz bazen u zavodljivoj zelenoj haljini koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru, a unatoč bosim nogama, izgledala je jako elegantno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

"Ljepotica", "Prekrasnica", "Wow" "Rođendanko moj lijepi", "Ljepota Božja", neki su od komplimenata koje je dobila uz brojne rođendanske čestitke.

Iza Maje Lene je teška godina u kojoj je ostala bez oca Ronalda Lopatnyja. Trofejni hrvatski vaterpolist preminuo je u svibnju u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a Maja Lena je na očevoj komemoraciji u dvorani Vatroslav Lisinski u suzama održala oproštajni govor. Uz nju je bila i njezina majka Mia, koja je s Ronaldom bila u braku šest godina.

Inače, Maja Lena posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog resorta, a otkako se odselila iz Zagreba, više se ne pojavljuje u javnosti tako često kao prije.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene