povratak sa stilom!

Naša glumačka diva nakon izbivanja iz javnosti u seksi kožnoj minici ukrala show na modnoj reviji!

Mia Begović Mia Begović Tomislav Miletić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović - 1 Mia Begović - 2 Mia Begović - 3 Mia Begović - 4 Mia Begović - 1 Mia Begović - 4 Mia Begović - 5 Mia Begović - 7 Mia Begović - 2 Mia Begović - 8 +8 Mia Begović - 3 Galerija

Mia Begović sudjelovala je na humanitarnoj modnoj reviji u Zagrebu, a pistom je prošetala u kožnoj mini haljini.

Glumačka diva Mia Begović bila je glavna zvijezda humanitarne modne revije u Zagrebu na kojoj je sudjelovala kao manekenka.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Mia je prošetala modnom pistom u kožnoj mini haljini i seksi viskom čizmama, a u prvom planu bile su njezine vitke noge.

Puna samopouzdanja i s osmijehom od uha do uha, izgledala je kao da baš uživa u ulozi manekenke, a mora joj se priznati i da se u tome odlično snašla.

Miju donedavno neko vrijeme nismo viđali u javnosti, no čini se da se vratila u svojem punom sjaju.

Mia će uskoro proslaviti 60. rođendan no često ističe kako joj godine ne predstavljaju nikakvu prepreku u životu i da je, kako vrijeme odmiče, samo sve zadovoljnija sobom.

"Osjećam se bolje nego kad sam bila mlada. Volim to svoje zrenje i mislim da smo ipak najbolji s godinama, ne samo kao glumci, već obožavam svoje godine jer se u njima dosad najbolje osjećam i kao osoba", izjavila je za IN Magazin.

Mia je inače na sceni prisutna još od 80-ih godina i ostvarila je brojne nezaboravne filmske, televizijske i kazališne uloge. Zajedno s njom karijeru je gradila i njezina tragično preminula sestra Ena, koje se Mia često prisjeti na društvenim mrežama.

Glumica je i majka 31-godišnje Maje Lene Lopatny, koja je njezina slika i prilika iz mlađih dana.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 6 +16 Martina Tomčić Celebrity Martina pokazala što je poslala mužu prije nego što je doslovno zablistala na malim ekranima: "Moraš paziti..."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković - 2 Petar Ćiritović i Iva Duduković - 1 Petar Ćiritović i Iva Duduković +0 Petar Ćiritović i Iva Duduković Celebrity Domaći par koji je dugo vezu krio od javnosti ne viđamo često, no sad se pojavila i fotka na kojoj zaljubljeno poziraju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene