Sredili su se!

Domaći par koji je dugo vezu krio od javnosti ne viđamo često, no sad se pojavila i fotka na kojoj zaljubljeno poziraju

Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković Bojan Zibar/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković - 2 Petar Ćiritović i Iva Duduković - 1 Petar Ćiritović i Iva Duduković +0 Petar Ćiritović i Iva Duduković Galerija

Petar Ćiritović i Iva Duduković plijenili su pozornost na jednom događanju u Zagrebu, na kojem su zajedno pozirali pred fotografima.

Televizijski i kazališni glumac Petar Ćiritović i bivša supruga estetskog kirurga Mladena Dudukovića, Iva Duduković, pojavili su se zajedno na jednom događanju u Zagrebu, na kojem su plijenili znatiželjne poglede nakon što su svoju ljubav dugo krili od svih.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon bračne krize Petar otkrio: Stiže nam drugo dijete

Par je zagrljeno pozirao fotografima i s osmijehom na licu, a Iva je tom prilikom pokazala noge u kratkoj kožnoj suknji koju je uskladila s puloverom i visokim čizmama.

Detalje privatnog života ne vole otkrivati i oboje imaju zaključane profile na Instagramu, no u javnosti su se zajedno prvi put pojavili krajem prošle godine, i to nakon što su oboje okončali dugogodišnje brakove.

Iva se nakon deset godina razvela od Mladena Dudukovića, s kojim ima sina i kćer, a Petar se razveo od ekonomistice Lucije Palić, s kojom također ima dvoje djece.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum za Halloween - 8 Heidi Klum za Halloween - 7 Heidi Klum za Halloween - 6 +27 Heidi Klum za Halloween - 5 Celebrity Heidi Klum za ovu golu fotku posebno se potrudila: Grudi je maštovito prekrila, a snašla se i za donji dio tijela!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene