Baš su slatki

U javnosti se malo kada zajedno pojavi, ali ovaj domaći par vezu više ne skriva, zaljubljeni pogledi sve govore!

Petar Ćiritović i Iva Duduković Petar Ćiritović i Iva Duduković Josip Regovic/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Ćiritović i Iva Duduković - 1 Petar Ćiritović i Iva Duduković - 2 Mladen Duduković i Hrvoje Kisić u rubrici Sasvim opušteno +0 Petar Ćiritović i Iva Duduković Galerija

Petar Ćiritović i Iva Duduković zajedno su se pojavili na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu i pokazali koliko su zaljubljeni.

Naš poznati glumac Petar Ćiritović i bivša supruga estetskog kirurga Mladena Dudukovića, Iva Duduković više ne kriju svoju ljubavnu vezu, a da je tako, pokazali su i na svečanoj dodjeli nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu.

Na crvenom tepihu razmjenjivali su nježnosti i zaljubljene poglede dok su zajedno pozirali brojnim fotografima. Ona je za tu priliku odabrala crno elegantno odijelo, dok se on odlučio za tamnoplavo odijelo i bijelu košulju.

Par se u javnosti prvi put pojavio krajem prošle godine, i to nakon što su oboje okončali dugogodišnje brakove. Iva se nakon deset godina razvela od Mladena, s kojim ima sina i kćer, a Petar se razveo od ekonomistice Lucije Palić, s kojom također ima dvoje djece.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 +18 Sonja Kovač - 3 Celebrity Kad je okrenula leđa, imalo se što vidjeti: Za Sonjom Kovač okretale se glave zbog prozirne haljine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene