Počivao u miru

Preminuo Željko Žnidarić, bivši suprug Mije Begović

Mia Begović i Željko Žnidarić (Zeljko Lukunic/PIXSELL) Mia Begović i Željko Žnidarić (Zeljko Lukunic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović i Željko Žnidarić (Zeljko Lukunic/PIXSELL) Mia Begović i Željko Žnidarić (Petar Glebov/PIXSELL) +0 Mia Begović i Željko Žnidarić (Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Mia Begović i Željko Žnidarić bili su braku 6 godina do razvoda 2010. godine.

Poduzetnik Željko Žnidarić preminuo je u 69. godini.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny i Mia Begović Veliko uzbuđenje Mia Begović oglasila se nakon vijesti da će postati baka, ono važno već je obavila: "Bit će toga još!"

Građevinski poduzetnik široj je javnosti poznat i kao bivši suprug glumice Mije Begović, a nije poznato od čega je bolovao, prenosi Večernji list.

Mia Begović i Željko Žnidarić (Goran Stanzl/PIXSELL) Mia Begović i Željko Žnidarić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Podsjetimo, par je bio u braku 6 godina, no u srpnju 2010. godine proširila se vijest o njihovom razvodu koji nije bio nimalo lijep. Iako je Mia nakon ljubavnog brodoloma tvrdila kako su se rastali sporazumno te kako za prekid nije kriva treća osoba već ćinjenica da je među njima nestalo ljubavi, par se javno prepucavao preko medija u idućim mjesecima te se nisu štedjeli.

Tako je Mia tvrdila kako joj je suprug ukrao stan u Masarykovoj ulici u Zagrebu, dok je Žnidarić nju nazvao pohlepnom te ju optužio kako samo voli glumiti žrtvu. Među njima je morala intervenirati i policija te zaštitari, jer je Mia neko vrijeme doslovno spavala na stubištu.

Naime, dok je glumica sudjelovala u jednom televizijskom showu, njezin bivši suprug promijenio je brave na vratima spomenutog stana. 

Željko je iza sebe ostavio dvojicu sinova, Matka i Bornu. Počivao u miru!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene