Kroz sve su prolazili šutke

Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Nino Strmotić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 2 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 3 Kristijan Ugrina i Ksenija Marinković Kristijan Ugrina Nela Kocsis, Kristijan Ugrina i Darko Stazić +17 In Magazin: Kristijan Ugrina - 3 Galerija

Osvanule su fotografije Kristijana Ugrine sa suprugom Tamarom iz 2010. godine, a par se nakon toga zatekao u nenadanim financijskim problemima.

Krajem prošle godine, javnost je doznala kako je glumac Kristijan Ugrina (51) zbog tuđeg kredita koji je otplaćivao završio u teškim financijskim problemima.

On je o tome godinama šutio, no zahvaljujući apelu na društvenim mrežama u prosincu 2023. godine dug je otplaćen. U samo jednom danu građani su prikupili 12 tisuća eura za otplatu duga koji je naslijedio kao jamac za kredit i zbog kojeg je na kraju završio pod ovrhom. Ugrina je, naime, pristao biti jamac za kredit kolegici, a nakon što ona nije mogla plaćati rate, ta se obveza prebacila na njega. Ona je u međuvremenu i preminula.

"Sad sam slobodan čovjek, za razliku od mnogih Hrvatica i Hrvata koji su još uvijek u tako istoj situaciji", rekao je nakon otplaćivanja duga Kristijan u IN magazinu.

Pogledaji ovo Kristijan Ugrina Celebrity Veliki osmijeh na licu našeg glumca koji je godinama u tišini prolazio kroz pravu agoniju: "Sad sam slobodan čovjek!"

Sve to vrijeme uz njega je bila supruga Tamara Punda, osam godina mlađa splitska frizerka, kojom se oženio 2007. godine. Par je imao čak dva vjenčanja, a jedno od njih odvilo se u špilji pokraj Splita. Zajedno imaju kćer Marijetu.

Sada su osvanule njihove fotografije iz 2010. godine, kada su zajedno posjetili salon u Splitu u kojem je Tamara prije radila, a tom je prilikom Kristijanu napravila i frizuru.

Stare fotografije sretnog para pogledajte u našoj galeriji.

''Kiki me zaprosio nekoliko puta kroz zafrkanciju. Ionako smo imali osjećaj da ćemo završiti u braku, pa se prosidbom nismo opterećivali. Prvi je put moju ruku zatražio od mog tate, a formalno je još bio u braku sa Ksenijom. Nedostajalo je još nekoliko dana da razvod postane služben. Moj mu je tata rekao: 'Ajde se ti, dečko, javi kad budeš jedan kroz jedan.' Dobro mu je i rekao'', ispričala je Tamara 2007. godine za 24 sata.

Pogledaji ovo Ksenija Marinković Celebrity Kći našeg bivšeg glumačkog para ukrala sve poglede s mamom u izlasku, njezina nasljednica odrasla je u pravu ljepoticu!

Kristijan se u Tamaru zaljubio dok je bio u braku s glumicom Ksenijom Marinković, s kojom je dobio kćer Koranu i sina Kostu, a par se razveo 2005. godine.

Danas je Kristijan sa Ksenijom u korektnim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins - 4 Joan Collins - 3 Joan Collins - 2 Joan Collins - 6 +28 Joan Collins - 5 Celebrity Zvijezda ''Dinastije'' u 91. godini iznenađuje izgledom, evo kako se sredila za posljednji izlazak sa svojim petim suprugom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene