napokon može odahnuti

Veliki osmijeh na licu našeg glumca koji je godinama u tišini prolazio kroz pravu agoniju: "Sad sam slobodan čovjek!"

Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Davorin Višnjić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i Darko Stazić Kristijan Ugrina In Magazin: Kristijan Ugrina - 3 In Magazin: Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina - 2 +9 Kristijan Ugrina - 3 Galerija

Kristijan Ugrina prisustvovao je projekciji filma "Slatka Simona" u Zagrebu, gdje je došao dobro raspoložen i u preslatkom društvu.

U utorak je Zagrebu održana novinarska projekcija filma Igora Mirkovića "Slatka Simona", na kojoj se pojavio i glumac Kristijan Ugrina.

Kristijan je sa sobom poveo i svojeg preslatkog psića, a prije projekcije družio se s kolegom glumcem Darkom Stazićem.

Po dolasku u kinodvoranu, pozirao je okupljenim fotografima nasmijan od uha do uha, a od konca prošle godine napokon je mogao i odahnuti, jer je došao kraj agoniji kroz koju je šutke prolazio.

Naime, Ugrina je godinama bio je u financijskim problemima jer je otplaćivao tuđi kredit, no zahvaljujući apelu na društvenim mrežama krajem prošle godine dug je otplaćen.

Pogledaji ovo Kristijan Ugrina Nekad i sad Malo tko je prepoznao omiljenog domaćeg voditelja, pomalo zapušteni izgled zaštitni mu je znak i danas živi skroz povučeno

U samo jednom danu građani su prikupili 12 tisuća eura za otplatu duga koji je naslijedio kao jamac za kredit i zbog kojeg je na kraju završio pod ovrhom. Ugrina je, naime, pristao biti jamac za kredit kolegici, a nakon što ona nije mogla plaćati rate, ta se obveza prebacila na njega. Ona je u međuvremenu i preminula.

"Sad sam slobodan čovjek da, za razliku od mnogih Hrvatica i Hrvata koji su još uvijek u tako istoj situaciji", rekao je Kristijan u IN magazinu.

Za njegove probleme doznalo se tek prije koju godinu, kada je radio na građevini i kao dostavljač da bi otplatio dug.

"Jako dugo je to trajalo, onda se u koroni to odblokiralo, kako su svima odblokirali, ali onda je korona prošla pa su se i ovrhe počele vraćati.
Nije baš nešto za pohvalit se, a što da sjedim i kukam, što ja imam od toga, kao što rekoh, jako puno naših sunarodnjaka je u takvoj, pa i goroj vjerojatno situaciji. Ja sam nekako uspio jedan jer sam ja njoj bio za dva kredita jamac, jedan sam uspio sam riješit, a ovaj su mi dobri ljudi pomogli", pojasnio je Kristijan.

Pogledaji ovo Ksenija Marinković, glumica inMagazin Ksenija Marinković otkrila u kakvim je odnosima s bivšim suprugom Kristijanom Ugrinom i progovorila o borbi s bolesti koja ju je zadesila!

Akciju prikupljanja novca pokrenula je gospođa Anđelka Mustapić, a Kristijan ju je prekinuo sam čim su ga nazvali iz banke da je dug otplaćen.

"To će mi ostati, taj komad koji se skidao. Nemam ja problema s tim jer mi prilično normalno živimo, ja ni ne idem na skijanje, uostalom ni ne znam skijati. Na Hvaru imam svoju kuću tako da ne plaćam ljetovanje, sva moja djeca , svi skupa ljetujemo u istoj kući, zna nas biti preko deset. Ja kuham doma, tako da ne idemo ni po restoranima", ispričao je Kristijan.

Glumac je istaknuo i kako, unatoč svemu, nije izgubio vjeru u ljude, a podijelio je i svoju jednostavnu želju za 2024.

"Želje su mi da svi otplate svoje kredite i dugove tuđe", poželio je Kristijan.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene