i fizički se promijenio!

Od rezerve na Dori do najvećeg favorita Eurosonga: Kako je metalac Marko postao glazbena senzacija Baby Lasagna?

Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Heni Tade/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Baby Lasagna i grupa Manntra 2019. Baby Lasagna i grupa Manntra na Dori 2019. Grupa Manntra Manntra na Dori 2019. Manntra (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +20 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna glavni je favorit za pobjedu na Eurosongu, a mi donosimo priču Marka Purišića, koji je donedavno bio relativno nepoznat i hrvatskoj javnosti, a kamoli europskoj.

Hrvatska je u finalu Eurosonga, a naš je predstavnik Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i glavni favorit za pobjedu na natjecanju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti "Zadovoljite se Hrvatskom": Ova poruka širi se društvenim mrežama uoči finala Eurosonga, evo o čemu se radi

Pravog imena Marko Purišić, kao Baby Lasagna počeo je djelovati tek krajem prošle godine i prije pojavljivanja na Dori pod tim je imenom izbacio još dvije pjesme, "IG BOI" i "Don't hate yourself, but don't love yourself too much".

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović na svom koncertu Baby Lasagnu nazvala pravom facom: ''Susjedima želim da sljedeće godine budu domaćini Eurosonga!''

Kada se uspio kvalificirati na Doru, i to kao prva rezerva nakon odustajanja Jelene Žnidarić, poznatije pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, zaintrigirao je domaću javnost.

Pjesma "Rim Tim Tagi Dim" brzo se nametnula kao favorit za pobjedu na Dori, a svi su htjeli znati više o glazbeniku koji se krije iza Baby Lasagne, koji je dotad bio relativno nepoznato ime na našoj glazbenoj sceni.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Ovo su najveći konkurenti Baby Lasagni na Eurosongu, kome dajete najviše šanse za pobjedu?

No Marko je i prije toga ostvario inozemni uspjeh u Njemačkoj. U veljači prošle godine dobio je priznanje za album "Ravenblack" grupe Mono Inc, u kojoj svira i njegov brat Martin, za koji je Marko pisao pjesme, jer je zauzeo prvo mjesto na ljestvici OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

Ljubiteljima žestokog zvuka Marko je poznat i kao gitarist grupe Manntra, u kojoj je počeo svirati 2011. godine dok je još bio maloljetan. To mu je bio prvi ozbiljniji glazbeni angažman, a grupu je nekoliko puta napuštao i opet joj se vraćao.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Treba li vjerovati predviđanjima eurovizijskih kladionica? Evo što kaže povijest

"Od samog početka i prvih proba Marko Purišić Pure bio je član ovog benda, ali nekako je na kraju ispalo da smo trojac (ili tronožac ili kako god), ali s velikom srećom predstavljamo novog/starog člana Marka i Manntra je od danas četveročlani band i molimo novinare da nam se tako počnu obraćati! Hvala i dobro došao", napisali su kad se 2013. vratio u grupu, uz njegovu fotografiju na kojoj ima dugu kosu.

Marko je s Manntrom 2019. godine nastupio i na Dori s pjesmom "In The Shawods", koja je oduševila domaću publiku i zauzeli su visoko četvrto mjesto.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Što kažete? Hoće li Baby Lasagna donijeti Hrvatskoj pobjedu na Eurosongu?

Uoči finala Eurosong, Baby Lasagna i dalje je uvjerljivi favorit na kladionicama, s čak 42 posto šanse za pobjedu na natjecanju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Nova potvrda veličine našeg Lasagne! Zasjeo je na vrh još jedne ljestvice!

Redoslijed nastupa u finalu Eurosonga provjerite OVDJE.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 +26 Baby Lasagna - 4 Celebrity Jeste li primijetili što je Baby Lasagna izveo na kraju nastupa? Njegov potez sve je oduševio!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. Windows95man, Eurosong 2024. +18 Windows95man, Eurosong 2024. Celebrity Na ovakve prizore gledatelji Eurosonga nisu se mogli pripremiti, a upozoravamo vas i da nisu za svačije oči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene