ostvario zamjetan uspjeh

Baby Lasagna već je nastupio na Dori, ali u malo drugačijem izdanju, a i tada je oduševio Hrvate!

Baby Lasagna Baby Lasagna Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Manntra na Dori 2019. Grupa Manntra Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 +6 Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna je 2019. nastupio na Dori kao član grupe Manntra, a ove godine je jedan od favorita za pobjedu.

Glazbenik Baby Lasagna izazvao je veliko zanimanje javnosti otkako je dobio šansu za nastup na Dori, nakon što je pjevačica Zsa Zsa odustala od natjecanja.

Lasagna je odabran kao zamjena, u slučaju da se upravo nešto takvo dogodi, a s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" brzo je postao favorit za pobjedu.

Mnogi su se zapitali i tko je uopće Baby Lasagna, koji je dosad pod tim izdao sveukupno tri pjesme, a osim ove za Doru, to su još i "IG BOI" i "Don‘t hate yourself, but don't love yourself too much".

Iza umjetničkoga se imena Baby Lasagna krije se Marko Purišić, koji je od ranije poznat među ljubiteljima žestokog zvuka, jer je bio član benda Manntra u nekoliko navrata, od 2011. do 2016. te od 2018. do 2022.

Za bend je svirao gitaru, a s njima je čak nastupao na Dori 2019. godine. Manntra je tada s pjesmom "In The Shawods" oduševila domaću publiku i zauzeli su visoko četvrto mjesto, a u nastavku se prisjetite njihova nastupa.

Marko niže uspjehe i u inozemstvu, točnije u Njemačkoj. U veljači prošle godine dobio je priznanje za album grupe Mono Inc "Ravenblack", za koji je pisao pjesme, jer je zauzeo prvo mjesto na ljestvici OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji stigla na novu egzotičnu lokaciju, a putovali su sa stilom: "Blago vama Tatarinovima!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene