Apsolutni hit!

Poslušajte pjesmu Baby Lasagne koja je postala favorit ovogodišnje Dore, čak se svidjela i jednom našem političaru!

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 +4 Baby Lasagna - 4 Galerija

Baby Lasagna brzo je postao favorit ovogodišnje Dore, a u nastavku poslušajte pjesmu kojom će se predstaviti publici ''Rim Tim Tagi Dim''.

Izvođač Baby Lasagna pukom je slučajnošću dobio svoju šansu da nastupi na ovogodišnjoj Dori, a njegova pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' postala je hit u Hrvatskoj, ali i drugim eurovizijskim fanovima.

Marko Purišić, koji se skriva iza imena Baby Lasagna, dobio je šansu nastupiti kao rezerva nakon odustajanja Zsa Zse, a jučer se i sam oglasio oko uzbuđenja koje vlada pred Doru.

"Hvala vam na gotovo zastrašujućoj potpori! Hvala vam što vjerujete u mene i u 'Rim Tim Tagi Dim' - mnogi vjeruju više nego ja! Ispovraćao se od treme još uvijek nisam, i to sve zahvaljujući tebi!" napisao je.

A kako njegova pjesma zvuči, poslušajte u nastavku.

Sviđa li vam se pjesma Baby Lasagne?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Lasagna je jedini od 24 izvođača nema videospot za svoju pjesmu, a zašto je tome tako objasnio je na Instagram priči.

''Kao što većina vas zna, Baby Lasagna uključen je u Dorin program naknadno – prije samo nekoliko dana. Radi ovakvih okolnosti priključivanja Dori nismo imali vremenskih uvjeta snimiti ni producirati službeni spot. Iz tog razloga, za sada možete pogledati samo službeni lyrics video, no vrlo brzo stiže i videospot'', pojašnjeno je.

U komentarima ispod pjesme već su se javili i fanovi iz susjednih država koji žele da Hrvatsku upravo Lasagna predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu, a pjesma se svidjela i jednom našem političaru. Novi ministar Damir Habijan lajkao je posljednju objavu Baby Lasagne na Instagramu, ali ju je potom i ''odlajkao'', no sve je ostalo zabilježeno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell i Matthew Rhys - 23 Keri Russell i Matthew Rhys - 5 Keri Russell i Matthew Rhys - 2 Keri Russell i Matthew Rhys - 1 +26 Keri Russell i Matthew Rhys - 8 Celebrity Glumili su par na malim ekranima, a onda je njihovu pravu vezu otkrio kolega sa seta, njihovo ponašanje bilo mu je jako čudno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene