Ovo mu nije prvi put!

Evo tko je Baby Lasagna, izvođač upečatljivog imena koji je dobio priliku natjecati se za pjesmu Eurovizije umjesto Zsa Zse

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +0 Baby Lasagna - 1 Galerija

Umjesto Jelene Žnidarić Zsa Zse na Dori će se predstaviti veseli Baby Lasagna, a ovo mu nije prvi put da se natječe za pjesmu Eurovizije.

Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala je od predstavljanja svoje pjesme ''Probudi usne moje'' na Dori, a umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''.

Mnogi su se zapitali tko je uopće Baby Lasagna koji hrvatskoj glazbenoj sceni nije poznat. Riječ je o glazbeniku Marku Purišiću, a njemu ovo ni neće biti prvi put da se natječe na Dori.

2019. publici se predstavio s bendom Manntra i pjesmom ''In the shadows''.

Marko već niže uspjehe u inozemstvu, a sada će se njegovo ime sigurno zapamtiti i u Hrvatskoj. Prošle godine u veljači dobio je priznanje za album "Ravenblack" grupe Mono Inc za prvo mjesto na ljestvici - OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

Marko je pod imenom Baby Lasagna izbacio dvije pjesme, "IG BOI" i "Don‘t hate yourself, but don't love yourself too much", a drugu možete poslušati u nastavku.

No kako zvuči ona s kojom će se predstaviti na Dori još nije objavljeno na YouTube kanalima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 +26 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Pogledajte kako se mama Sandre Perković dotjerala za kćerino vjenčanje, a njezinu kumu jedva ćete prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene