''Bacam se na nastup''

Baby Lasagna brzo je postao favorit ovogodišnje Dore, sad se i sam oglasio: ''Ispovraćao se od treme još nisam!''

Baby Lasagna Baby Lasagna Screenshot 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +2 Baby Lasagna - 3 Galerija

Baby Lasagna oglasio se na Instagramu nakon pozitivnih reakcija na pjesmu s kojom se natječe na ovogodišnjoj Dori, evo što je rekao.

Izvođač Baby Lasagna potpuno je oduševljenje ovogodišnjeg popisa pjesama za Doru, a svi su se iznenadili jer on u top 24 nije ni trebao biti.

Šansu je dobio nakon što je Zsa Zsa odustala od natjecanja, a njegova pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' postala je pravi hit i čak i favorit ovogodišnje Dore.

Sada se i sam oglasio na Instagram priči i rekao kako se osjeća nakon objave pjesme.

"Hvala vam na gotovo zastrašujućoj potpori! Hvala vam što vjerujete u mene i u 'Rim Tim Tagi Dim' - mnogi vjeruju više nego ja! Ispovraćao se od treme još uvijek nisam, i to sve zahvaljujući tebi!" napisao je.

"Inspiriran podrškom, bacam se u realizaciju nastupa, u kojem ćete, nadam se, prepoznati isto ono što i u pjesmi. Meow", dodao je pa na kraju zahvalio svim medijima koji su ga dodatno zbližili s pratiteljima i svakodnevno razbijali stereotipe.

Mnogi su se zapitali tko je uopće Baby Lasagna, koji hrvatskoj glazbenoj sceni nije poznat. Riječ je o glazbeniku Marku Purišiću, a njemu ovo neće biti prvi put da se natječe na Dori.

2019. publici se predstavio s bendom Manntra i pjesmom ''In the shadows''.

Marko već niže uspjehe u inozemstvu, a sada će se njegovo ime sigurno zapamtiti i u Hrvatskoj. Prošle godine u veljači dobio je priznanje za album "Ravenblack" grupe Mono Inc za prvo mjesto na ljestvici - OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

Dora se ove godine održava tri večeri, 22., 23. i 25. veljače. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 +27 Nives Celzijus - 1 Celebrity Kad smo mislili da nas više ne može iznenaditi, Nives objavi ovakvu fotku: ''Zamalo zakopčana do grla''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 7 Dominik i Helena Livaković - 6 +25 Helena Livaković - 2 Celebrity Dominik Livaković objavio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem i suprugom Helenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene