ide vrijeme!

Silvia Dvornik prisjetila se 2019. kad je pozirala s još tri dobro poznate splitske dame, pogledajte koliko su se promijenile od tada!

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Doris Dragović Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 +22 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Galerija

Silvia Dvornik podijelila je na Instagramu zajedničku fotografiju sa Sonjom Dvornik, Anom Gruicom i Iris Rajčić.

Partnerica pjevača Marka Pecotića, Silvia Dvornikobjavila je fotografiju iz 2019. godine na kojoj pozira s Anom Gruicom, Iris Rajčić i Sonjom Dvornik.

Pogledaj i ovo Iris Rajčić Bila je zabrinuta Livajina supruga jedna je od rijetkih koja svojeg dragog bodri od kuće, ali nije joj bilo svejedno...

Dame su pozirale u elegantnim izdanjima na crvenom tepihu. Sonja i Gruica nosile su crne kombinacije, dok su se Iris i Silvia odlučile za bijele.

"TB2019", dodala je Dvornik na fotografiju.

Silvia je nedavno objavila i fotografiju u crnom outfitu koji je svu pažnju usmjerio na njezine prezgodne noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Dvornik (@silviadvornik)

"Kiša će - Neće", poručila je u opisu, a odmah u komentarima odgovorio joj je njezin partner Marko: "I sa kišom i bez kiše" pa dodao dva emotikona srca.

Podsjetimo, otkako je pjevač javno priznao da se zbog Silvije nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene Pecotić, s kojom ima dvojicu sinova, njihova veza puni stupce medija.

Peco je o svemu nedavno progovorio u emisiji IN Magazin.

Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

"Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni", ispričao je Pecotić.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +12 Kanye West i Bianca Censori - 4 Celebrity Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Lejdi Perković Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 +36 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Celebrity Evo kakva je bila prva reakcija vidno šokirane djevojke našeg mentora nakon što ju je on iznenada zaprosio u Plesu sa zvijezdama!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene