Ovo je urnebesno!

Pecina Silvia objavila je video iz zajedničkog izlaska, a posebno su vrh Markovi plesni koraci koje je uhvatila!

Silvia Dvornik Silvia Dvornik Silvia Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Marko Pecotić i Luciano Plazibat Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 5 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik +19 Silvia Dvornik Galerija

Silvia Dvornik objavila je na svom profilu na Instagramu snimke u kojima Marko Pecotić Peco pokazuje zavidno plesno umijeće.

Poznati splitski par Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik pojavili su se zajedno na predstavljanju jednog magazina u Zagrebu, a da su se dobro zabavili pokazali su na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Marko Pecotić i Silvia Dvornik golupčići! Peco i Silvia ni na pozornici ne skrivaju koliko su zaljubljeni, pogledajte u kakvim su trenucima uhvaćeni na posljednjem nastupu

Silvia je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila videu u kojem je njezin Marko pokazao zavidne plesne korake, a zaplesao je i s našim poznatim plesačem Lucijanom Plazibatom.

Podsjetimo, otkako je pjevač javno priznao da se zbog Silvije nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene Pecotić, s kojom ima dvojicu sinova, njihova veza puni stupce medija.

Peco je o svemu nedavno progovorio u emisiji IN Magazin.

Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

"Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni", ispričao je Pecotić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 +27 Sonja Kovač i Ante Burazin Celebrity Sonja Kovač u haljini iz koje grudi ispadaju i kakvu još nijedna Hrvatica nije nosila, ali pravi show nastao je tek kad se okrenula!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene