Ma što to ima na nogama?!

Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

Kanye West Kanye West Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West - 3 Kanye West - 1 Kanye West - 2 +6 Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West snimljen je u šetnji s atraktivnom suprugom Biancom Censori, no svi su samo gledali u njegove noge.

Kontroverzni reper Kanye West (45) opet je postao predmet izrugivanja zbog svojeg posljednjeg izdanja.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kanye je snimljen u romantičnoj šetnji sa svojom novom suprugom Biancom Censori (27), koja je ponosno pokazala svu svoju raskoš, no pozornost je s njezinih bujnih oblina skrenula reperova bizarna obuća.

Nosio je svoje čarape cipele "Yeezy Sock Shoes". Ranije ovaj mjesec za njih je podnio i zahtjev za registraciju zaštitnog znaka, a ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama, teško će nametnuti taj trend.

"Ovo nisu cipele, ovo su štitnici za koljena", "Ako si bogat, ne znači da imaš i ukusa", "Trebaju ga snimiti kako staje na kamen", "I njezine su cipele ružne, par iz snova!", samo su neki od brojnih komentara s Twittera.

Inače, Kanye i Bianca vjenčali su se u siječnju ove godine, a upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji, piše TMZ.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je od 2014. do 2021. godine bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardashian, s kojom je dobio četvero djece, a nakon što se pročulo da je s Biancom, krenule su brojne usporedbe njih dviju. Međutim, čini se kako je mlada Australka tome odlučila stati na kraj kada je svoju dugu kosu hrabro ošišala na dječačku frizuru. Detalje svog privatnog života inače čuva podalje od medija i ne pojavljuje se često u javnosti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 +23 Aaron i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Upoznali su se kada je on imao 18, a ona 42 godine, a vezu su u kratkom roku okrunili i brakom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni i Jozefina Jurišić Eni i Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić +25 Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica podijelila fotografiju sa svojom lijepom mamom, koja je nekad pjevala u kultnoj domaćoj grupi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene