Ludo se vole

Upoznali su se kada je on imao 18, a ona 42 godine, a vezu su u kratkom roku okrunili i brakom!

Aaron i Sam Taylor-Johnson Aaron i Sam Taylor-Johnson Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 +17 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Galerija

Aaron i Sam Taylor-Johnson snimljeni su u šetnji Notting Hillom dok se ovih dana priča o mogućnosti da on postane novi James Bond.

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson snimljen je u opuštenoj šetnji Notting Hillom u kojoj mu je društvo pravila njegova 24 godine starija supruga Sam Taylor-Johnson.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

32-godišnji Aaron pritom je pokazao i novi imidž, to jest pomalo neobičnu bradu, a na paparazze koji su ga snimali nije se previše obazirao. On i 56-godišnja Sam bili su dobro raspoloženi, a ona ga je držala pod ruku dok su bezbrižno čavrljali.

Par koji zbog velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a vjenčali su se u Babington Hoseu u Somersetu u lipnju 2012. godine.

O Aaronu se ovih dana i dodatno priča jer su se proširile glasine da je on jedan od glavnih kandidata za ulogu novog Jamesa Bonda, a trebao bi naslijediti Daniela Craiga, koji je odustao od franšize. Ta su se nagađanja pojavila nakon što je Aaron navodno imao tajnu audiciju i redatelji filma vrlo su mu naklonjeni.

Aaron je navodno razgovarao s producenticom Barbarom Broccoli, a izvori tvrde da je sastanak prošao vrlo dobro. U prosincu prošle godine također je objavljeno da je već snimao scene tajnog agenta koje bi trebale poslužiti kao najava njegova novog angažmana.

"Aaron je toliko impresionirao šefove da je snimio jednu od poznatih scena u franšizi i taj ga potez dovodi korak bliže potpisivanju ugovora. Šefovi su bili stvarno impresionirani njegovim jedinstvenim spojem glumačkog intenziteta i njegovim prethodnim ulogama", izjavio je anonimni izvor za The Sun, međutim dodao je i kako još ništa nije službeno potvrđeno.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan zaprosio svoju djevojku - 1 Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Ivan zaprosio svoju djevojku - 4 +20 Ivan zaprosio svoju djevojku - 5 Celebrity Neočekivana prosidba u Plesu sa zvijezdama: Pogledajte trenutak kad je mentor naše glumice iznenada kleknuo pred svoju djevojku!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene