Imaju i dvoje djece

Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 10 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 9 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 8 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 7 +12 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Galerija

Glumac Aaron Taylor-Johnson novi je miljenik žena, no on je već 10 godina u sretnom braku s 23 godine starijom redateljicom Sam Taylor-Johnson.

Ako je vjerovati šuškanjima, britanski glumac Aaron Taylor-Johnson (32) glavni je kandidat za ulogu čuvenog agenta Jamesa Bonda, a svojom pojavom već neko vrijeme izluđuje žene diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson - 3 Što mislite? Imamo li novog Jamesa Bonda? O mišićavom ljepotanu šuška se već mjesecima, a od uloge života ga dijeli još samo sitnica!

Sada je za časopis Vanity Fair pozirao bez majice te je isklesanim trbušnjacima izazvao lavinu reakcija, a zbog njegova izgleda, ali i talenta, nazivaju ga i sljedećim Bradom Pittom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Aaron je s holivudskim miljenikom glumio u blockbusteru "Brzina metka" iz 2022. godine, a ostvario je upečatljive uloge i u filmskim hitovima poput "Ana Karenjina", "Kingsman" i "Iluzionist".

Iako žene za njim gube glavu, njegovo srce odavno je zarobila britanska redateljica Sam Taylor-Johnson, koja je starija od njega čak 23 godine i s kojom je već 10 godina u sretnom braku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Aaron i Sam upoznali su se 2008. godine na snimanju mjuzikla "John Lennon: Dečko koji ne obećava", koji je ona režirala, a njemu je pripala glavna uloga.

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljica 41 i među njima je odmah zaiskrilo. U listopadu 2009. objavili su zaruke, i to na premijeri mjuzikla koji ih je spojio. Aaron je tada otkrio da je zaprosio Sam točnu u minutu na prvu godišnjicu od njihova susreta 2008.

S vjenčanjem su ipak pričekali do 2012. godine, a u međuvremenu su 2010. dobili svoje prvo dijete, kćer Wyldu Rae. Iste godine kada su stali pred oltar rodila im se i kći Romy Hero.

Vjenčali su se u crkvi u engleskom Somersetu, a iako oni nisu htjeli iznositi detalje s vjenčanja, strani mediji tada su pisali da su među njihovim uzvanicima bili Beyonce i Elton John. Sam je uzela Aaronovo prezime Johnson, a on njezino Taylor.

"Znam što je točno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bijela majica koju i dalje ima i volim je. Promijenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac u jednom intervjuu iz 2019. godine.

Supružnici s kćerima žive u Los Angelesu, a svoj privatni život pokušavaju zadržati daleko od očiju javnosti.

Sam iz braka s trgovcem umjetnina Jayem Joplingom ima još dvije kćeri, Angelicu (25) i Jessie (17).

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 3 Celebrity Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 +17 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene