pokrenuta je peticija

Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

Let 3 Let 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 u Rijeci - 5 Let 3 i Katarina Jusić Mezga Let 3 +19 Let 3 Galerija

Pokrenuta je online peticija za ukidanje nastupa grupe Let 3 na Eurosongu u Liverpoolu.

Iako su riječki rokeri Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ!" na Dori bili uvjerljivi pobjednici po glasovima publike i žirija, nisu svi zadovoljni ovogodišnjim predstavnicima Hrvatske na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Let 3 "Ikone Eurovizije!" Osvanula urnebesna snimka Leta 3 iz Liverpoola, jednom izjavom osvojili su dodatne simpatije javnosti: "Mi nismo strašni, samo smo..."

Na web-stranici Peticije online pokrenuta je peticija za ukidanje njihova nastupa na Eurosongu u Liverpoolu.

"Ako ne želite da nas Let 3 predstavlja na Euroviziji s nakaradnom izvedbom, potpišite ovu peticiju", stoji u opisu peticije koja trenutačno ima malo više od 1000 potpisa.

"Iskreno, pjesmu nisam ni poslušala jer ne pratim Doru, ali kad vidim kako izgledaju, to mi je dovoljno. Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena, makar to bio i samo dio showa", "Promoviraju sotonizam", "Bolesno", "Strašno", "Sramota za Hrvatsku", neki su od komentara potpisnika peticije.

S druge strane, pjesma "Mama ŠČ!" ne silazi s YouTube trendinga, a njihov nastup na Dori pregledan je više od 2,7 milijuna puta.

Iz diskografske kuće benda objavili su i službeni prijevod pjesme na engleski, koji je poslan na pregled organizatorima Eurosonga, BBC-ju i Europskoj radiodifuzijskoj uniji.

"Naša je poruka neka rat stane i neka bude puno ljubavi i mira! To je jedina poruka koju mi imamo i nosimo u srcu i u duši svojoj i to želimo prenijeti svima. Mi mislimo da svatko mora imati pravo na svoje opredjeljenje, dom, na izbor. Eto, to je ideja", objasnili su Mrle i Prlja poruku svoje pjesme za IN magazin, a otkrili su i da se ne opterećuju komentarima da ih zbog političkih konotacija treba diskvalificirati.

Obožavatelji Eurosonga ili su zgranuti ili oduševljeni pjesmom "Mama ŠČ!" - sredine nema, no prognoze su na njihovoj strani i Hrvatska se svakim danom sve više penje na kladionicama.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 +17 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene