''Cijela hrvatska je vidjela ovo!''

Evo kakva je bila prva reakcija vidno šokirane djevojke našeg mentora nakon što ju je on iznenada zaprosio u Plesu sa zvijezdama!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Lejdi Perković Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku Ivan Jarnec zaprosio djevojku Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 3 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 4 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 2 +30 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Galerija

Djevojka Ivana Jarneca, to jest, sada zaručnica, bila je u vidnom šoku cijelu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'', nakon iznenadne prosidbe, a evo što je rekla za Dnevnik Nove TV.

Nakon iznenadne prosidbe plesača Ivana Jarneca u polufinalu showa Ples sa zvijezdama svima su krenule suze.

Djevojka Lejdi bila je u očiglednom šoku do kraja emisije.

''Cijela Hrvatska je vidjela ovo! Ljudi! Je l' i vidite koliko mene Ivan voli?!'' komentirala je Lejdi Perković prosidbu nakon što je ''Ples sa zvijezdama'' završio. 

Ivan se ubrzo nakon što je stavio prsten na ruku zaručnici morao vratiti svojoj zvijezdi.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 3 Kada su se kamere ugasile Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"



''Morao sam se brzo fokusirati jer je odmah nakon bila plesna lutrija, na kraju krajeva i pogriješio sam. Dao sam Dariji neke upute i ja se nisam pridržavao svojih uputa'', priznao je Ivan. 

''Imali smo prvu Cibocijevu desetku u emisiji. Imali smo prve zaruke u emisiji'', komentirala je voditeljica Tamara Loos nedjeljno polufinale. 

Zaručnici su se ponovno uspjeli kratko susresti tek kada su se kamere ugasile.

''Udajem se, to se dogodilo! Ja sam toliko uzbuđena, ja ne znam, još sam u šoku, još nisam zagrlila Ivana!'' pričala je Lejdi. 

''Moglo je to biti plesno natjecanje, ali ja se ne natječem već četiri godine pa mi je ovo bila jedina prilika da bude na plesnom podiju'', zaključio je Jarnec. 

Ako je polufinale bilo ovako uzbudljivo, možemo samo zamisliti što nas čeka u finalu, a ono je - ove nedjelje.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Maluma +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Svjetski poznati influencer Ivanu Knoll pitao je nešto što sve zanima, a njezin tajnoviti odgovor u kratkom je roku postao hit!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni i Jozefina Jurišić Eni i Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić +25 Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica podijelila fotografiju sa svojom lijepom mamom, koja je nekad pjevala u kultnoj domaćoj grupi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene