"O, moj bože, slavna osoba''

Svjetski poznati influencer Ivanu Knoll pitao je nešto što sve zanima, a njezin tajnoviti odgovor u kratkom je roku postao hit!

Ivana Knoll Ivana Knoll Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll i Maluma Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 2 +21 Ivana Knoll - 1 Galerija

Influencer Daniel Mac podijelio je na svom TikToku video s Ivanom Knoll koji je u kratkom vremenu prikupio nešto više od 200 tisuća pregleda.

Poznati američki tiktoker Daniel Mac sreo je Ivanu Knoll pa ju je usput odlučio pitati nešto što sve zanima, a njezin odgovor svima je zanimljiv. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

"O, moj bože, slavna osoba. Oprosti... Čime se baviš?" pitao ju je, a Ivana mu je odgovorila kako je direktorica, točnije kako ima vlastitu firmu.

Daniel je bio ugodno iznenađen odgovorom. Onda ju je upitao o kojoj firmi je riječ, na što mu je ona dala vrlo tajnovit odgovor: "Ne mogu reći."

@itsdanielmac She Is A CEO Of A Major Company? 🤯 #formula1 #entrepreneur #wealth ♬ original sound - DANIEL MAC

"U kojoj industriji?" nastavio je znatiželjno influencer

Ivana je zatim rukama pokazala na svoju odjeću i svoje tijelo pa stavila prst na usta i odgovorila: "Tajna."

Taj video na TikToku skupio je više od 200 tisuća lajkova. 

"Polako", "Dobar video", "Prava Hrvatica", "Ne mogu vjerovati, ona je Hrvatica?", "Je li ona realna?", "Poznata osoba?", glasili su samo neki od komentara.

Inače, Ivana je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u minijaturnim tangicama, pa izazvala lavinu komentara.

Ovih dana Knoll boravi u Miamiju, gdje je popratila i utrku Formule 1, na kojoj je imala priliku upoznati i poznatog latino zavodnika, pjevača Malumu, a na svojem profilu na Instagramu objavila je i njihovu zajedničku fotografiju.

"Bili biste lijep par", "Odličan spoj, molim vas, zaljubite se", "Sretnice", "Divni ste", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Knoll je svoj odlazak na Formulu 1 najavila i seksi fotografijama na kojima polugola pozira na haubi automobila, a nedavno se fotografirala i s vozačem Ferrarija Charlesom Leclercom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni i Jozefina Jurišić Eni i Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić +25 Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica podijelila fotografiju sa svojom lijepom mamom, koja je nekad pjevala u kultnoj domaćoj grupi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 +25 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Celebrity Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene