''Bilo je rizično!''

Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Ivan Jarnec zaprosio djevojku Ivan Jarnec zaprosio djevojku Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 +19 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Galerija

Ivan Jarnec u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama" zaprosio je svoju djevojku Lejdi Perković, koja ga je bodrila u publici, a sada se na društvenim mrežama i oglasio tom prigodom.

Mentor naše glumice Darije Lorenzi Flatz, Ivan Jarnec, sve je iznenadio u polufinalnoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" kada je usred emisije otrčao do publike i kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku Lejdi Perković, koja ga je bodrila iz prvog reda. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 3 Kada su se kamere ugasile Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

Nakon što su se dojmovi malo slegli, oglasio se i sam na svom profilu na Instagramu ispod objave u kojoj je otkrio još jednu zanimljivu činjenicu.

"Rekla je DA! Kakva noć je iza nas. Dan koji ćemo pamtiti do kraja naših života. Prsten je više od tjedan dana bio jako blizu Lejdi, a da ona to nije niti znala. Bilo je jako rizično slikat je s prstenom tijekom noći, ali mi je bilo fora", napisao je.

U nizu fotografija pokazao je i na koji je to način prsten bio blizu Lejdi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

"Bravo, ljepotani", poručio je u komentaru Marco Cuccurin.

Čestitkama su se pridružili i Franka Batelić, Albina Grčić, Pedro Soltz, Valentina Walme te mnogi drugi pratitelji.

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je što se tiče plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, ha-ha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je.

Osim zaruka, Ivan je slavio i prolazak u finale "Plesa sa zvijezdama", a show su napustili Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore Demi Moore - 1 +22 Demi Moore Nekad i sad Slavna glumica objavila prvu fotku s unukom, ali svi se samo čude kako ona izgleda sa 60 godina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene