mislite li da je pretjerala?

Kako je izgledala zaručnica Jeffa Bezosa prije operacija? Dobila je nadimak "plastična ljubavnica", a njezina pojava danas nema veze s onom od ranije!

Lauren Sanchez - 9 Lauren Sanchez - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 12 Lauren Sanchez - 10 Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 3 Lauren Sanchez - 4 Lauren Sanchez - 5 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 8 Lauren Sanchez - 11 +19 Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Lauren Sanchez kontroverzna je zaručnica Jeffa Bezosa koja je odavno na meti kritika zbog svojih zahvata, a činjenici da potpuno izgleda drugačije nego prije u prilog idu i njezine stare fotografije.

Američka novinarka Lauren Sánchez, inače zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, gotovo je uvijek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka pretjerala sa zahvatima, a neki je čak uspoređuju i s voštanom figurom te se ne mogu načuditi njezinom izgledu kada usporede Laurenine fotografije iz prošlosti. 

Pogledaji ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Zanimljivosti Što je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu dobio za rođendan? Njegova zaručnica izdala je stroge upute o poklonima!

Stručnjaci vjeruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, kojeg redovno prakticira, a vjerojatno je ubrizgavala i filere.

Mislite li da je Lauren pretjerala s operacijama?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

S obzirom na to da 54-godišnja Lauren nema bora, sasvim je sigurna da ih je "ispeglala".

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

Pogledaji ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Celebrity Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Pogledaji ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Celebrity Njegov razvod od bivše bio je najskuplji u povijesti, a o vjenčanju s trenutnom partnericom je rekao: ''Zar izgledam toliko glupo?''

Slavni osnivač Amazona i njegova zaručnica prošle su godine posjetili Hvar te su doplovili i u Dubrovnik, a s njima su se Stradunom prošetali i Katy Perry i Orlando Bloom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik o Danki Ilić - 2 Ella Dvornik o Danki Ilić - 1 Ella Dvornik o Danki Ilić - 3 Nina Badrić o Danki Ilić +23 Nina Badrić o Danki Ilić Celebrity Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kyle MacLachlan - 14 Kyle MacLachlan - 12 Kyle MacLachlan - 9 Kyle MacLachlan - 10 +19 Kyle MacLachlan - 13 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako se pojavio u Seksu i gradu, danas je potpuno drukčiji čovjek od onog kakvog pamtimo iz serije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene