"Nisu puno potrošili"

Evo kako se slavni milijarder i njegova fatalna zaručnica ponašaju kada su sami, osvanula je snimka iz restorana na Hvaru!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Grgo Jelavic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 7 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 6 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 5 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 4 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 1 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 2 +20 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Mljeta - 5 Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez sami su večerali u jednom restoranu na Hvaru gdje su ih uspjeli snimiti drugi gosti.

Američki milijarder Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez napustili su Hrvatsku nakon nekoliko dana odmora u kojem su uživali, a koliko im je bilo lijepo svjedoči i njihova snimka iz jednog restorana koja je sada procurila u javnost.

Jeff i Lauren uhvaćeni su na romantičnoj večeri na kojoj su bili sami u jednom restoranu na Hvaru, a vidi se kako dobro raspoloženi razgovaraju i smješkaju se jedno drugome, dok uživaju uz bocu vina. 

"Bio je sa zaručnicom, a oko njih je bilo osiguranje. Nisu puno novca potrošili, jednostavna je to bila večera", izjavio je za portal Dalmacija Danas jedan od posjetitelja restorana koji se tamo zatekao. 

Video Jeffa i Lauren pogledajte OVDJE.

Slavni je par za vrijeme boravka u Lijepoj Našoj posjetio Lastovo, Mljet, Luku Šipansku i Dubrovnik. Bili su snimljeni u jednom restoranu u koji su stigli brodom, a bili su dobro raspoloženi i nazdravljali su vinom. Tamo su se zadržali neko vrijeme, potom su se prošetali i dubrovačkim ulicama, a nakon toga su se vratili na luksuzno plovilo kojim već nekoliko mjeseci plove Mediteranom.

Društvo su im pravile brojne svjetske zvijezde poput pjevačice Katy Perry i njezina supruga, glumca Orlanda Blooma, repera Ushera i drugih.

Vijest da je Bezosova jahta viđena na Jadranu proširila se početkom ovog tjedna. Luksuzno plovilo vrijedno 500 milijuna dolara prije nekoliko je dana bilo u Italiji i Grčkoj, a Jeff je odlučio svratiti i do Hrvatske i time nam napravio itekako dobru reklamu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner In Magazin: Ana Rucner - 5 +23 In Magazin: Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner u bikiniju predstavila veliku promjenu koju su obožavatelji dočekali s oduševljenjem: "Pravi komad!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cruz i David Beckham - 4 Cruz i David Beckham - 1 Cruz i David Beckham - 5 Cruz i David Beckham - 3 +21 Cruz i David Beckham - 2 Celebrity Sin Davida Beckhama oglasio se nakon dolaska u Hrvatsku i otkrio kako se njih dvojica zabavljaju: "Povedite i mene!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene