Evo tko su one!

Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Lauren Sanchez i prijateljice - 2 Lauren Sanchez i prijateljice - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 6 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 5 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 2 +18 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 3 Galerija

Zaručnica Jeffa Bezosa, Lauren Sanchez, objavila je fotografije s proslave svog rođendana, a sedam dama u crvenim haljinama ukrale su svu pozornost pratitelja, evo tko su one.

Lauren Sanchez, supruga Jeffa Bezosa, ovih je dana proslavila 54. rođendan, a proslavu je organizirala na luksuznoj jahti sa svojim najboljim prijateljicama.

Nakon proslave, Lauren je objavila fotografije sa svojim gošćama koje su na partyju sve nosile crvene haljine i istaknule svoje vitke figure.

Fotografija sa sedam žena u crvenim haljina odmah je privukla pozornost jer je svaka od njih milijunašica i skoro svaka je došla do velikog novca zahvaljujući jednom - bogatom suprugu.

Evo i tko su one.

Lydia Kives udana je za Michaela Kivesa, čovjeka koji ima najbolje kontakte u Hollywoodu. Kives je kanadski investitor, nekadašnji lovac na talente koji je zastupao Katy Perry i Brucea Willisa.

Lydia i Michael vjenčali su se 2019. godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i imaju dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Kives (@lydiakives)

Jamie Sherrill je holivudski ekspert za njegu kože. Najveće svjetske zvijezde dolaze kod nje za savjet, a već godinama surađuje s Paris Hilton i Kim Kardashian.

Vlasnica je spa centra u Santa Monici i bila je producent Netflixovog showa o plastičnoj kirurgiji "Skin Decision".

Poznato je da je bila u braku s Haroldom Wrobelom, 2011. postali su roditelji trojki, a zadnji put u javnosti su se pojavili 2014. godine pa nije poznato jesu li se rastali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nurse Jamie 💉 (@nursejamiela)

Elena Sanchez je mlađa sestra Lauren Sanchez. Za razliku od starije sestra, Elena izbjegava medije, majka je četvoro djece i bivša je medicinska sestra. Udana je za profesionalnog fotografa koji je od nje stariji 13 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Photographer Coach Elena S Blair (@elenasblair_photography)

Elsa Collins udana je za Jarrona Collinsa, NBA trenera i bivšeg košarkaša. Odrasla je u Meksiku. Poslije upoznavanja i udaje za Collinsa postala je velika humanitarka i pokrenula kampanju da se rastavljene obitelji na granici Meksiko-Amerika pronađu.

Veronica Grazer udana je za holivudskog i TV producenta Briana Grazera. Ona je njegova treća supruga. U medijima nije previše poznato čime se bavi, a na njenom Instagram profilu piše da je osnivačica i partnerica zaklada.

Posljednja od njih je October Gonzalez, glumica koja je imala ulogu u serijama "Modern Family", "The View" i "Play it Forward" udana je za bivšu NFL zvijezdu Tonyja Gonzaleza i imaju dvoje djece.

Zanimljivo je da je Tony bio u vezi s Lauren Sanchez i da su dobili sina. Iako su se rastali, ona je prijateljica sa njegovom suprugom, a ostali su u dobrim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene