nikad bolje nije izgledala

Našu glumicu od rastave s kolegom ne viđamo često, ali u ovom rijetkom izlasku oduševila je svojom pojavom!

Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 1 PR 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 +22 Jelena Perčin Galerija

Jelena Perčin izašla je u rijetki izlazak za koji se posebno sredila.

Naša glumica Jelena Perčin ne voli se puno pokazivati u javnosti, ali ovo tradicionalno događanje nije htjela propustiti.

Na proslavi u restortu Le Meridien Lav privukla je pozornost u mini haljini koja je istaknula njene vitke noge, a na stopalima je nosila i pomalo neobične ljubičaste štikle.

Jelena je na sceni prisutna od ranih 2000-ih i iza nje su brojne filmske, kazališne i televizijske uloge. Od početka karijere plijeni pozornost svojom pojavom, dok se u zadnje vrijeme najviše ipak pisalo o njezinu ljubavnom životu i navodnoj vezi s našim glazbenikom Antom Gelom, što oni zasad nisu potvrdili.

Početkom prošle godine objavila je da se razvodi od devet godina mlađeg kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku provela pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Pogledaji ovo Jelena Perčin Nekad i sad Ljubavni život naše lijepe glumice već neko vrijeme intrigira javnost, iza nje su dva razvoda, a šuška se da je opet zaljubljena!

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

Pogledaji ovo Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević nakon gotovo godinu dana progovorio o razvodu od Jelene Perčin: "Kad se to dogodilo...''

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Je li Jelena Perčin ovim potezom na društvenim mrežama dala naslutiti da je u vezi s našim glazbenikom?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan +29 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Mama mlade nade Hajduka sve je oborila s nogu u ljetnoj haljini s prorezima, nikad ne biste rekli da je proslavila 47. rođendan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija - 3 Fani Čapalija - 2 Fani Čapalija - 1 Fani Čapalija +25 Fani Čapalija Celebrity Prošla je 31 godina otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice, a i danas izgleda nevjerojatno, ovo su njezine najnovije fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene