ljepša nego prije!

Prošla je 31 godina otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice, a i danas izgleda nevjerojatno, ovo su njezine najnovije fotografije!

Fani Čapalija - 4 Fani Čapalija - 4 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija - 3 Fani Čapalija - 2 Fani Čapalija - 1 Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +19 Fani Čapalija Galerija

Fani Čapalija bila je na tradicionalnoj proslavi jednog resorta, a pozornost je privukla svojom vitkom figurom.

Splićanka Fani Čapalija do danas je ostala jedna od omiljenih hrvatskih misica, čija ljepota s godinama nije izblijedjela.

Sada je to ponovno pokazala na proslavi resorta Le Méridien Lav gdje je obilježen početak još jedne ljetne sezone.

Osim Fani, na proslavu su stigla i brojna druga poznata lica, a ona je svu pozornost ukrala u bijeloj simetričnoj haljini.

Pokazala je svoju preplanulu put i vitku figuru koju ima još od mladih dana.

Podsjetimo, Fani je titulu Miss Hrvatske ponijela 1993. godine, a ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših.

Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

U vrijeme najveće slave pažnju je plijenila i svojim ljubavnim životom, koji zadnjih godina uspješno skriva. Kada je proglašena misicom, bila je u vezi s pjevačem Sandijem Cenovom, koji ju je navodno ostavio zbog ljepotice kojoj je Fani sljedeće godine predala krunu, Branke Bebić.

Zatim se 1999. udala za nogometaša Ivicu Mornara, s kojim je prije toga bila četiri godine u vezi, a razveli su se 2001. godine.

Pogledaji ovo Fani Čapalija Celebrity Ljepoti naše bivše misice svi se dive već 30 godina, a u rijetkom izlasku bilo ju je nemoguće zasjeniti!

Pogledaji ovo Fani Čapalija Nekad i sad Omiljena hrvatska misica prisjetila se kako je izgledala kada je osvojila krunu: "Do dan danas najljepša!"

Pogledaji ovo Fani Čapalija Nekad i sad Naša bivša misica prisjetila se slavnih dana, a svi se slažu da je i nakon 29 godina ostala jedna od najljepših Hrvatica!

Pogledaji ovo Fani Čapalija Celebrity Titulu Miss Hrvatske ponijela je prije gotovo tri desetljeća, no najnovije fotke dokaz su da joj vrijeme ništa ne može!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco +24 Siniša i Vilibald Vuco Celebrity Zgodni sin Siniše Vuce osvanuo po plakatima u Zagrebu, objasnio je tko mu je ovako smjestio: ''Nisam znao što se događa!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 +12 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Celebrity Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene