u vezi su

Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

Olga Danilović Olga Danilović Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Olga Danilović - 1 Olga Danilović - 2 Olga Danilović - 3 Olga Danilović - 4 Olga Danilović - 5 +6 Olga Danilović - 6 Galerija

Srpska sportašica Olga Danilović nije skrivala ponos nakon utakmice Slovenije i Portugala jer je upravo njen dečko, vratar Slovenije, proglašen herojem utakmice.

Nogometaši Portugala plasirali su se u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon produžetaka i penala, a slovenski vratar Jan Oblak proglašen je herojem utakmice.

Nakon što je obranio jedanaesterac Cristianu Ronaldu, čime je jednog od najstarijih strijelaca u povijesti europskih prvenstava doveo do suza, podršku mu je putem Instagrama pružila njegova djevojka, srpska tenisačica Olga Danilović.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj je prikazan Oblak u trenutku kada brani penal Ronaldu. Uz fotografiju je ostavila i dva emotikona, mađioničarski šešir i srce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga)

Olga je inače srpska profesionalna tenisačica koja je lani dosegla je svoj najbolji pojedinačni plasman na 93. mjestu svijeta kao i 104. mjesto na WTA ljestvici parova.

O vezi sa slovenskim vratarom nagađalo se neko vrijeme, a u svibnju prošle godine potrčala je u njegov zagrljaj te kasnije za medije potvrdila šuškanja.

Inače, vratar je glasu kao jedan od atraktivnijih nogometaša, a prije nekoliko godina bio je u vezi s talijanskom manekenkom Alessijom Tedeschi.

Slovenski nogometaš inače je vratar Atletico Madrida, a tenisačica se također preselila u Madrid te povremeno objavljuje zajedničke fotografije.

Pogledaji ovo Iva Majoli Celebrity Iva Majoli družila se sa svjetski poznatim facama, objavila je i fotografije: "Legende na okupu!"

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +24 Lana Jurčević - 6 Celebrity Lana Jurčević javila se s Ibize, prisjetila se što je tamo radila prije osam godina, evo koliko se otad promijenila!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kate Middleton - 11 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 5 +28 Kate Middleton i princeza Charlotte Zanimljivosti Što stoji iza uvijek pomno odabranih outfita princeze Kate i kćeri Charlotte, koju nazivaju mini verzijom obožavane majke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene