Neodoljivi prizori

Što stoji iza uvijek pomno odabranih outfita princeze Kate i kćeri Charlotte, koju nazivaju mini verzijom obožavane majke?

Kate Middleton i princeza Charlotte Kate Middleton i princeza Charlotte Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kate Middleton - 11 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 5 Kate Middleton i princeza Charlotte Kate Middleton i princeza Charlotte - 13 Princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +22 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Galerija

Princezu Charlotte od samih početaka nazivaju dvojnicom svoje mame Kate Middleton, a one su se dosad itekako potrudile to dokazati najslađim modnim kombinacijama.

Nedavno pojavljivanje Kate Middleton uz svoju obitelj na manifestaciji ''Trooping the Colour'' privuklo je puno pozornosti.

No jedna stvar koja se isticala tog dana bio je način na koji su ona i njezina devetogodišnja kći princeza Charlotte ponovno uskladile svoje odjevne kombinacije.

Još od njezinih najranijih pojavljivanja Charlottein izgled redovito se usklađivao s majčinim. Bilo da je riječ o uskršnjoj misi, izlascima na Božić ili posjetima inozemstvu, Charlotte je oduvijek bila Kateina mini dvojnica.

Za ovogodišnji ''Trooping the Colous'', Kate je nosila bijelu haljinu s tamno plavim trakicama, dok je njezina kći imala tamno plavu haljinu s bijelim trakicama.

Prije toga ukrale su svu pozornost na krunidbi kralja Charlesa 2023. godine. Nosile su slične ukrase na glavi i punđice, a svoje modne kombinacije uskladile su i na Uskrs iste godine.

Britanski stručnjaci govore kako se njihovim outiftima želi poručiti njihova složnost, a u posljednje vrijeme i podrška Charlotte bolesnoj majci, prenosi Daily Mail.

Ipak, obožavateljima kraljevske obitelji njihove kombinacije samo su još jedan neodoljiv primjer odnosa mame i kćeri, a njihove matching outfite tijekom godina pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Natasha Archer - 1 Celebrity Ova žena desna je ruka Kate Middleton, a zbog odanosti princezi ona joj je zahvalila zavidnim poklonom

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Celebrity Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum i Aris Rachevsky - 8 Leni Klum i Aris Rachevsky - 6 Leni Klum i Aris Rachevsky - 2 Leni Klum i Aris Rachevsky - 3 +35 Leni Klum i Aris Rachevsky - 4 Celebrity Nasljednica vječnog seks-simbola prepustila se strastima s dečkom, prepuna plaža turista nije ih spriječila da uživaju u dodirima

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo - 2 Olivia Culpo - 3 Olivia Culpo - 1 Vjenčanje Olivije Culpo - 8 +31 Vjenčanje Olivije Culpo - 9 Celebrity Bivša misica izrekla je sudbonosno ''da'', paparazzi su uhvatili njen dolazak na raskošnu svadbu, a ona je iznenadila odabirom vjenčanice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene