"moglo bi nagovijestiti..."

Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Princ William s djecom Princ William s djecom Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William Princ William Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 11 +19 Kate Middleton - 3 Galerija

Povodom Dana očeva princ William od svoje obitelji dobio je divnu čestitku, a sada je stručnjakinja za govor tijela objasnila što znači njihova zajednička objavljena fotografija.

Djeca princa Williama i Kate Middleton uputila su predivnu čestitku svojem ocu, povodom Dana očeva.

"Volimo te, tata. Sretan Dan očeva, G, C & L", piše u opisu fotografije na kojoj William pozira zagrljen s prinčevima Georgeom (10) i Louisom (6) te princezom Charlotte (9), a poseban trenutak zabilježila je princeza Kate.

Vojvotkinja je djecu i supruga fotografirala ranije ove godine na obali Norfolka dok su zagrljeni gledali u more, a stručnjakinja za govor tijela Judi James kaže kako je ova scena uvid u njihov intimni odnos u obitelji te da vape za mirom, piše Daily Mail.

"Pogled na more djeluje umirujuće, a William i njegova djeca djeluju puni ljubavi", kaže James te dodaje da poza na fotografiji metaforički označava gledanje u njihovu budućnost s osjećajem jedinstva.

Isto tako, dodala je da fotografija prikazuje odnos između oca i djece te da su ovi prizori simbol njihova odrastanja.

"Moglo bi nagovijestiti budućnost obitelji u kojoj djeca odrastaju, odlaze iz obiteljskog gnijezda. Williamove ruke koje su obgrlile djecu označavaju zaštitu koju im besprijekorno daje", objasnila je James.

Kraljevska obitelj ovog se vikenda okupila na ceremoniji Trooping the Colour, tradicionalnoj godišnjoj vojnoj paradi koja se održava u središtu Londona povodom službenog rođendana monarha.

Kate Middleton ovim se povodom pojavila u javnosti prvi put nakon šest mjeseci i vijesti da boluje od raka.

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Pogledajte kakvu je čestitku princ Willam dobio od svoje djece, ovo je i prvi put da su se mali prinčevi i princeza javno oglasili!

Pogledaji ovo Trooping the Colour Celebrity Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 +27 Baby Lasagna - 3 Celebrity Nakon Huljića, oglasio se i Baby Lasagna, evo što je napisao o Tončiju: ''Od prvog dana upoznavanja..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić +26 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić pokazala kako izgleda prije 6 ujutro i bez trunke šminke: "Svježa kao tratinčica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene