Poseban trenutak

Princ George jednom rečenicom dirnuo je javnost, evo što je rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji!

Trooping the Colour Trooping the Colour Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour Trooping the Colour Princeza od Walesa Kate - 1 Princeza od Walesa Kate - 2 Princeza od Walesa Kate - 3 Princeza od Walesa Kate - 4 Princeza od Walesa Kate - 5 +21 Kate Middleton Galerija

Čitačica s usana otkrila je što je princ George rekao mami Kate Middleton dok su se vozili u kočiji na paradi Trooping the Colour.

Princeza od Walesa Kate Middleton ovog vikend pojavila se u javnosti prvi put otkako je otkrila da ima rak.

Sa svojom obitelji prisustvovala je ceremoniji Trooping the Colour, tradicionalnoj godišnjoj vojnoj paradi koja se održava u središtu Londona povodom službenog rođendana monarha.

Njezin prvi službeni izlazak nakon šest mjeseci malo je umirio zabrinutu javnost, a u britanskim medijima analizirao se svaki detalj.

Tako je čitačica s usana Juliet Sullivan za Daily Mail otkrila i što je Kate rekao njezin stariji sin, 10-godišnji princ George, dok su se vozili u kočiji među tisućama okupljenih obožavatelja kraljevske obitelji.

"Svi izgledaju tako sretno", rekao joj je George, koji je djelovao uzbuđeno dok je iz kočije promatrao okupljeno mnoštvo.

Nakon vožnje kočijom, Kate je s ostalim članovima kraljevske obitelji pozirala na balkonu Buckinghamske palače, gdje je viđena i kako razgovara sa svojim mlađim sinom, šestogodišnjim princom Louisom, dok se on igrao vrpcama na zastorima.

"Znaš li kako ovo prave, mama?" pitao ju je tada, otkrila je čitačica s usana.

Podsjetimo, Kate je u siječnju provela dva tjedna u bolnici nakon teške operacije abdomena, a dva mjeseca kasnije u video poruci objavila je da su pretrage otkrile prisutnost raka te da će započeti preventivnu kemoterapiju.

U osobnoj poruci dan prije parade rekla je da njezino liječenje još uvijek traje i da će se nastaviti još nekoliko mjeseci, kao i da je "oduševljena tisućama ljubaznih poruka iz cijelog svijeta", koje su učinile svijet drugačijim za nju i njezinog supruga, prijestolonasljednika princa Williama.

"Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani", rekla je.

"Veselim se sudjelovanju na Kraljevoj rođendanskoj paradi ovog vikenda sa svojom obitelji i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume".

Njezin ured, Kensington Palace, odbio je dati bilo kakve detalje o vrsti raka ili o njezinom liječenju, osim što je rekao da je preventivnu kemoterapiju počela u veljači.

Njezina se bolest poklopila s onom kralja Charlesa (75), koji je također bio podvrgnut liječenju od raka. Vratio se javnim dužnostima u travnju, ali uz ograničenje dnevnih obveza kako bi se smanjili rizici za njegov oporavak.

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Pogledaji ovo Princ Louis - 2 Celebrity Princa Louisa kamere su opet snimile u preslatkom trenutku, pogledajte kako je uspio nasmijati čak i bolesnu Kate!

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka, mislila je na svaki detalj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković +25 Obitelj Livaković - 4 Celebrity Supruga Dominika Livakovića prije poraza Vatrenih pohvalila se lijepim novostima u njihovom životu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny i partner - 2 Maja Lena Lopatny - 4 +26 Maja Lena Lopatny - 3 Celebrity Predivne vijesti u obitelji Mije Begović, njezina kći Maja Lena Lopatny postala je majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene