stiglo prvo unuče

Predivne vijesti u obitelji Mije Begović, njezina kći Maja Lena Lopatny postala je majka!

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny i partner - 2 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny i Mia Begović Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny +20 Maja Lena Lopatny Galerija

Maja Lena Lopatny rodila je djevojčicu, a njezina majka Mia Begović postala je baka.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, postala je majka.

Kako doznaje Glorija, Maja Lena je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu, a nakon poroda se osjeća se dobro i jedva čeka doći kući sa svojom kćeri čije je ime otkrila tek članovima obitelji i najužem krugu prijatelja.

Maja Lena dobila je dijete s dugogodišnjim partnerom Karlom Šeparevićem, kojeg je uspješno skrivala od javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Inače, Maja Lena posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta, a otkako se odselila iz Zagreba, više se ne pojavljuje u javnosti tako često kao prije.

Mia Begović, koja je sada postala baka, Maju Lanu dobila je u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina Nekad i sad Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny Celebrity Kći Mije Begović u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: "Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo"

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny i partner - 3 Celebrity Kći Mije Begović pozirala je sa samozatajnim partnerom s kojim čeka prvo dijete, a pokazala je i trudnički trbuh koji naslućuje samo jedno

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 +26 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 9 Kate Middleton - 4 +27 Kate Middleton - 5 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene