beba stiže svaki čas

Kći Mije Begović u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: "Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo"

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny i partner - 4 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 1 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 1 +19 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Galerija

Maja Lena Lopatny pozirala je u kupaćem kostimu i otkrila je da sitno broji do poroda.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny sitno broji do dolaska prinove.

Lijepa trudnica sada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu pored bazena, a u ruci drži bodi za svoju bebu.

"Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo", napisala je uz fotografiju na kojoj se vidi i njezin poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

"Prekrasna", "Sretno", "Ljepotice", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Maja Lena je vijest o dolasku prinove objavila u siječnju ove godine.
"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", ispričala je Maja Lena za Gloriju, a tada je rekla i da bi beba trebala stići u lipnju.

Kasnije je na društvenim mrežama otkrila i da čeka djevojčicu

Kćerkica će Maji Leni i dugogodišnjem partneru Karlu Šeparoviću biti prvo dijete, a naša glumica Mia Begović će prvi put postati baka.

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny i partner - 3 Celebrity Kći Mije Begović pozirala je sa samozatajnim partnerom s kojim čeka prvo dijete, a pokazala je i trudnički trbuh koji naslućuje samo jedno

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny i Mia Begović Celebrity Mia Begović oglasila se nakon vijesti da će postati baka, ono važno već je obavila: "Bit će toga još!"

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina Nekad i sad Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić Duško Valentić +21 Duško Valentić Celebrity Duška Valentića nedavno smo gledali u omiljenim Kumovima, to mu je bila zadnja televizijska uloga prije smrti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić Duško Valentić +21 Duško Valentić Celebrity Duška Valentića nedavno smo gledali u omiljenim Kumovima, to mu je bila zadnja televizijska uloga prije smrti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene