Tko je tad mogao pomisliti…

Duška Valentića nedavno smo gledali u omiljenim Kumovima, to mu je bila zadnja televizijska uloga prije smrti

Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Nova TV 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić u seriji Kumovi Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić +15 Duško Valentić Galerija

Duško Valentić malo prije smrti pojavio se u seriji "Kumovi", u epizodnoj ulozi Vjekoslava Cukele.

U 75. godini preminuo je naš kazališni, televizijski i filmski glumac Duško Valentić, koji je publici najpoznatiji po ulozi Papundeka u kultnom "Velom mistu".

Tijekom bogate karijere Valentić je ostvario šezdesetak filmskih i televizijskih uloga, od kojih je zadnja bila u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji "Kumovi".

Valentića smo u "Kumovima" imali priliku gledati prije svega 20-ak dana u epizodnoj ulozi Vjekoslava Cukele, a njegovog pojavljivanja u seriji prisjetite se u našoj galeriji.

Na Novoj TV gledali smo ga i u serijama "Najbolje godine", "Dar mar", "Kud puklo da puklo", "Naša mala klinika"....

Bogatu karijeru počeo je ulogom Tomahavke u seriji "Kuda idu divlje svinje" (1971.), a nastavio je ulogama u filmovima "Tomo Bakran" (1978.), "Novinar" (1979.), ulogom Lojzeka u "Horvatovom izboru", ulogom Žgolje u filmu "Vrijeme za..." (1993.) i mnogim drugim.

Tijekom cijele karijere bio je u stalnom angažmanu Gradskog dramskog kazališta Gavelle, a kazališna publika pamtit će ga kao Ericha u "Bečkim šumama"; Sebastiana u "Na tri kralja"; Robespierrea u "Dantonovoj smrti", Kneza Miškina u "Idiotu", Grgu Čokolina u "Zlatarevom zlatu", Grošičara u "Careva Kraljevna" i desetimana drugih uloga koje je utjelovio na kazališnim daskama.

 

Pogledaji ovo Velo misto Zanimljivosti Prisjetili smo se glumačkih legendi iz Velog mista koje više nisu s nama, puno njih nas je napustilo proteklih godina

Pogledaji ovo Duško Valentić Celebrity Valentić je u mladosti doživio kliničku smrt, evo kako je prepričavao to iskustvo: "Ja sam to doživio kao najdivniju stvar na svijetu"

Pogledaji ovo Ekipa iz serije Kumovi Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +30 Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Antonija Čerkez Antonija Čerkez Antonija Čerkez - 1 Antonija Čerkez - 2 +15 Antonija Čerkez - 3 Zanimljivosti Mlada Hercegovka nastupila u narodnoj nošnji i postala hit na društvenim mrežama, oduševljen je i Mate Bulić!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene