"već nedostajete!"

Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

Ekipa iz serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa iz serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi In Magazin: Kumovi - 1 Ekipa ''Kumova'' - 2 Ekipa ''Kumova'' - 1 Ekipa iz serije Kumovi Ekipa serije Kumovi Ekipa serije Kumovi Ekipa serije Kumovi Ekipa serije Kumovi +19 Ekipa serije Kumovi Galerija

Ekipa "Kumova" odlazi na kratku pauzu od snimanja serija, a tim su povodom nazdravili na setu.

Omiljena dramska serija ''Kumovi'' trenutno je na pauzi od emitiranja, a glumci koji su utjelovili brojne živopisne likove mogu na zasluženi odmor od snimanja.

Tim je povodom dio glumačke ekipe nazdravio na setu, a fotografije je objavila Ecija Ojdanić, koju gledamo u ulozi Mirjane.

"Nama su već počeli školski praznici.. ali bili smo jako dobri. Snimili smo četvrtu sezonu, i dalje smo daleko najgledanija serija.. A dobili smo i nagradu na Story hall of fame.. Dovoljno razloga za nazdraviti, i nadati se da ovo nije zbogom, nego doviđenja!" napisala je Ecija uz fotografije na kojima pozira s Darijom Lorenci Flatz, Vedranom Mlikotom, Olgom Pakalović, Žarkom Radićem i Vladimirom Tintorom, a svi su se za ovu prigodu i dotjerali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Već mi nedostajete", "Najbolja serija i divna ekipa, jedva čekam jesen", "Jedina naša serija koju volim gledati, super ste", "Užitak vas je gledati", "Nema vas i nemamo što gledat", "Jedva čekam nove epizode", neki su od brojnih komentara obožavatelja.

Osim što su dovršili snimanje novih epizoda, ekipa iz "Kumova" proslavila je i nagradu Story Hall of Fame za najbolju TV seriju.

Dok serija uzima kratku pauzu, gledatelji se mogu prisjetiti dosadašnjih napetih trenutaka i emotivnih scena na digitalnoj platformi Nova Plus.

Produkcijski tim i glumačka postava zahvaljuju se vjernim gledateljima na podršci te obećavaju da će se serija vratiti s još većom dozom uzbudljivih obrata i humorističnih situacija.

Pogledaji ovo Nika Barišić Celebrity Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

Pogledaji ovo Kumovi Celebrity Fantastični ''Kumovi'' i ''Tvoje lice zvuči poznato'' odabrani kao najbolji televizijski formati po glasovima gledatelja!

Pogledaji ovo Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi Preporuke Pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka u Zaglavama, na putu su da izreknu svoje sudbonosno da nakon brojnih ljubavnih brodoloma

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić Sejo Sexon i Saša Midžor Sučić s djecom +26 Koncert Zabranjenog pušenja na Šalati Celebrity Sejo Sexon je više od 20 godina u braku sa Zagrepčankom u koju se zaljubio na prvi pogled, no nemamo je često priliku vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić pokazala kakvo joj je iznenađenje priredila Ćorlukina mama: "Hvala najboljoj svekrvi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene