zajednički provod

Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

Nika Barišić Nika Barišić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić Petra Kraljev Domagoj Ivanković, Nika Barišić i Petra Kraljev Daria Lorenci Flatz i Mirna Mihelčić Nika Barišić i Petra Kraljev Daria Lorenci Flatz i Mirna Mihelčić Nika Barišić i Petra Kraljev Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +19 Daria Lorenci Flatz Galerija

Nika Barišić, Petra Kraljev, Mirna Mihelčić, Domagoj Ivaković i Daria Lorenci Flatz slavili su na dodjeli nagrada Story Hall of Fame.

Hit-serija Nove TV "Kumovi" dobila je još jedno važno priznanje na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u Zagrebu.

"Kumovi" su dobili nagradu za najbolju TV seriju , koju su na svečanoj dodjeli s ponosom preuzele glumice Petra Kraljev, Mirna Mihelčić i Nika Barišić.

"Ova nagrada pripada svima koji su radili na seriji i naravno našim vjernim gledateljima. Hvala vam što ste uz nas," poručile su, a od glumaca iz "Kumova" na eventu su bili i Domagoj Ivanković te Daria Lorenci Flatz.

Nika Barišić, koju gledamo u ulozi Lare Gotovac, za ovu je prigodu odabrala vjenčanicu, kojom se već ranije pohvalila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Barišić (@_nikabarisic)

Omiljena Milica, odnosno glumica Petra Kraljev, bila je mamac za poglede u crvenoj haljini s prorezom koji je otkrio njezina vitke noge, dok je Mirna Mihelčić, koju gledamo u ulozi Matije Macan u ružičastoj haljini od tila izgledala kao princeza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Mihelčić (@nisan_mirna)

Dariji Lorenci Flatz na svečanom događaju pridružio se suprug Emil, dok je Domagoj Ivanković sam pozirao na crvenom tepihu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Ivanković (@domagojivankovic)

Još fotografija zvijezda "Kumova" s ovog događaja pogledajte u našoj galeriji.

Osim "Kumova", slavio je i show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji je odabran kao najbolji televizijski format.

Pogledaji ovo Nika Barišić s obitelji - 3 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

Pogledaji ovo Mirna Mihelčić u spotu za pjesmu Marka Škugora Celebrity Prizori mlade zvijezde Kumova u pjenušavoj kupki iznenadit će gledatelje hit-serije, ovakvu je još niste vidjeli!

Pogledaji ovo Domagoj Ivanković Celebrity Pogledajte kako je Josip iz "Kumova" reagirao kada je vidio da ga snimaju, šetao je u ležernom izdanju

Pogledaji ovo Petra Kraljev - 3 Celebrity Zvijezda ''Kumova'' mamila je poglede u seksi haljini otvorenih leđa koja je istaknula njezinu figuru

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić Celebrity Potpuno prozirno izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica malo je toga ostavilo mašti, vidjelo se gotovo sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene